Hasretim Merhaba arkadaşlar benim ilk gebeligim kontrollerim dokuz eylülde oluyor doktorum yar. Doc Erkan Çağlıyan malum doğum için de ayrı ücret alıyor. Bu hastaneye gidip hoca dışında birine doğum yaptiran var mı? Kimler giriyor asistan falan mı ?
Haticerol Hasretim benimde orda kontrollerim ama doncente ne denk geldm nede duydum gebe polikinligi bakdi bu zamana kadar ozelmi oluyor muanesi🤔🤔
parasetamoll Hasretim fakülte bünyesinde Doğum yaparsanız asistan doktorlar girer doğuma allah korusun zorlu durumlarda hocalar el atar fakat kendisine birebir Doğumunuza girmesini isterseniz kendi girer asistanlarda yanında olur bu tüm fakültelerde böyle
Kerimegeninannesi Hasretim bnde sadce birkere gittim kendisine doktorum hönöendirmişti çok ilgili ve alakalı bi doktordu doğum ücretinide kendisiyle konuşmanız lazım demişti sekreter
Zeynepnusret Kızlar çiğli araştırmaya gidiyorum yok böyle bi doktor irfan özer ikinci bebeğimi özelde doğurdum bunu bulunca özeli bıraktım okadar yani bilginiz olsun istedim bi gitmenizi tavsiye ederim tabi randevu bulmak sorun biraz