Aylin-2015 Merhaba her kese.2kere hamilelik gecirdim hic boyle olmadim.bu hamileliyimde zaten uyku problemi yaşiyorum.uyumayada korkar oldum sacma sapan ruyalar goruyorum korkuyorum sanki korku filmi izliyorum.Hamilelikde böyle olan oldumu?
Dilekcnkn Aylin-2015 benimde 3 hamileliğim benimde aynı zaten dön dön yatamıyorum bazen tuhaf şeyler görüyorum 🤷♀️
Purpura26 Aylin-2015 Bende aynıyım sabaha kadar dön dön zor uyuyorum. Karma karışık rüyalar görüyorum hep
Aylin-2015 Dilekcnkn aynen bende.eskiden kafayi yastiğa koyduğum gibi uyurdum.şimdi yok gelmiyor yatakda dönmekden her yerim ağriyor resmen
Dilekcnkn Aylin-2015 benimde 13 haftalığım ama gerçekten sebebini bilmiyor bazen diyorlar daha erken ne yatamaması ama gerçekten öyle değil sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok her sabah bel ağrısı çekiyorum 🤦♀️
Aylin-2015 Dilekcnkn ay bel ağrisini sorma bile. sanki belimi kesiyorlar bacaklarima kadar ağrisi vuruyor.bende 13haftalik hamileyim her kes erken daha soyluyor amma.ceken bilir canim
Dilekcnkn Aylin-2015 Aynen öylee valla gerçekten gaz sancısı karın kasık ağrısı bitmiyor gelde anlat onlara sen cinsiyeti öğrendin mi
Aylin-2015 Dilekcnkn yok ya canim daha doktor bir şey söylemedi.kiza benziyor dedi sonra cok erken daha dedi.bilmiyorum 15ci haftayi bekliyorum.amma icime erkek gibi doğuyor.kismet hayirlisi.sende bellimi cinsiyeti?
Dilekcnkn Aylin-2015 bende 12 haftalıkken gittim söylemedi bayramdan önce gel söyliycem dedi 16 haftalığa isabet ediyordu dur dedim biraz daha erken alıyım 18 gün sonra gidicem bakalımmm ne diycek benim 2 oğlum var bunda erkek görüyorum rüyamda hep ama eşim kız hissediyor ☺️
Aylin-2015 Dilekcnkn ay bende cok sabirsizlaniyorum.banada 16da gel dedi 15de gidicem dayanamiyorum😄 Allah gönlüne göre verir inşallah ♥️♥️♥️🥰🥰🥰
Aylin-2015 Dilekcnkn benim eşimde erkek hissediyor hep.bakalim hayirlisi olsun.1kizim var ikinci bebeyimi 4ayliken kaybetik oda kizdi.şimdi bilmiyorum Allah hayirlisini nasip etsin insallah
Dilekcnkn Aylin-2015 Geçmiş olsun canım rabbim önce sağlık versin sonra hayırlı olsun cinsiyet hepimizin sonraya bıraktığı birşey zaten ☺️☺️