Guzel_anne yoo çok sakindi aslında bana sabah gel 9 da gel dedikleri için o yüzden eşimle gittik sabah bıraktı beni 9.20 gibi bende acil yeşil alandan giriş yaptım , kaydım açıldı sadece karından ultrasonla bakıldı önce alttan daha hiç bakılmadı bana başta aslında asistan kız komple altınız çıkar dedi çıkardım sonra yok neyse alttan muayene olmayacakmış dedi 🙄 boşu boşuna çıkardım muayene iyi dedi şikayetin varmı falan filan konuştuk anlattım işte derdimi sonra valla ne deseler beğenirsin 🤦🏻♀️ kadın bi doktor vardı kapalı bana gün vermiyoruz biliyorsun dedi evet öyleymiş dedim yukarısı covid kaynıyor şuan dedi sezeryan servis katı yani artık sadece covid sezeryanı yapıyoruz bilgin olsun dedi nasıl yani dedim normal kişilerin sezeryanı olmuyomu dedim 😨 sen burdamı yapmak istiyosun illa doğumu dedi bende sürekli buraya geldiğim için evet burda düşünüyordum dedim, oda bana cumartesi 39. Oluyorsun zaten o gün bi daha gel yinede dedi, aç mı gelicem dedim yani hazırlıklı mı geleyim ? O gün doğuma alıcakmısınız kesin dedim, oda yok işte alınmayabilirsin dedi yer yok şuan zaten dedi aç gelsende aç aç beklersin saatlerce bilgin olsun dedi e peki ne olacam ben dedim yer boşalmassa başka yeremi sevk ediceksiniz dedim valla bilmiyorum ona bişey diyemem dedi anca ben soruyorum öyle cevaplıyor ayy sinir stres oldum bianda ya 😖 net kesin bişey demiyorlar tek dedikleri buydu kaldım öyle yani ne olacağı belli değil kesin alıcaz veya kesin şöyle olur böyle olur demediler sevk etme durumunuda bilmiyorlar, sonra nstye gir gelmişken dedi tam girecektim kaldırdılar geri bi yere telefon açtı kadın dediğim doktor 2 tüp kan aldılar sonra bu hastayı taburcu etmiyoruz sarı alana gidecek oraya yönlendirin kandan sonra orda nstye girsin dediler tahlillerim alındı bi daha sonra asistan kızla tekrar sarı alana geçtik ana acil girişe dedim ne oluyor şuan yatışım mı yapılıyor neye karar verildi dedim bilmyiorum belli olsun aileme haber verilir dedi ben bi heyecanlandım, sonra sarı alana bıraktı gitti kız orda tansiyona nstye bağlandım sancım çıkmadı tansiyonum başta bir iki tık yüksekti sonradan düşmüş bi tane kel erkek zayıf bi doktor geldi eli cebinde anca sen buraya niye geldin seni buraya niye yolladılar bişeyin yok dedi bende bi daha şaştım kaldım e bilmiyorum onlara sorun dedim böyle böyle dediler sarı alan diye buraya getirdiler dedim ağrın sancın varmıki dedi bende ağrım çok sancımda ara arar oluyor deidm ağrı önemli deil bizim için sancı önemli dedi anca birbirlerine bakıyorlar garip garip şuan yok sancım zaten dedim yaklaşık 40 dakka geçti böyle sonuçlar iyi çıkınca bebek iyi olunca gönderiyoruz seni tamam dediler şimdi ben ne yapıcam 39. olunca gelicem doğum olacakmı dedim bi daha sordum o gün kontrole geliceksin dedi sancın suyun nişanın olursada gelirsin dedi bu yani sinirle çıktım valla yani işin özeti orda doğum yapıp yapmayacağım hala belli değil bir yandan da bana 39. geçmemen lazım sezeryan için dediler hem öyle diyorlar hem tamam alıcaz demiyorlar eşime söyledim akşam gelince bide başka hastaneye gidicez mecbur çünkü heryer covid diye buraya yollamış ilk doğumumu yaptığım hastane daha sakinmiş birde ordakiler ne diyecek ona bakıcaz bakalım sana ne diyecekler