Seeyyyda Maşallah herkes ne kadar çok çeşit yapıyor 😂 ben şu an oruç tutmuyorum ama tutarken de hemen doyuyordum nasıl yiyorsunuz ay bu kadar şeyi 😂😂
Cigdemss Seeyyyda bende aynı fikirdeyim. Oruç tutarken veya normal zamanda da bu kadar çeşit olmuyor. Biz eşimle yiyemiyoruz sanırım. Genelde salatamız olur. Yanına 1 çeşit yemek, bazen çorba bazen yoğurt. Ramazandan dolayı çorba yapmaya dikkat ediyorum ama yiyemiyoruz ki tatlı ekmek falan da yok 😂
Nur5 Seeyyyda yiyemiyorum şahsen ben corbasiz olmuyor ama şöyle bişe var eşim evde olunca mecburen çeşit oluyor konuya komsuyada veriliyor
Seeyyyda Cigdemss aynen öyle yani ben yapsam eşim yemez o kadarı 😂 hemen doyuyoruz biz neyse ki de öyleyiz yoksa her gün misafir ağırlar gibi yemek yapamazdım herhalde😂
Krizantem_ Kıymalı şehriye çorbası Buzluktan et çıkardım eşim yapacakmış ne yapacaksa 😂 Bir de canım kısır istedi kaç gündür kısır yapicam biraz alakasız ama😂🙈 Ve salata Limonata
Eylosunannesi Güvec tencerede et sote, bol tereyagli arpa sehriyeli bulgur pilavi (pirinc yapamiyorum gebelik sekerinden dolayi 😬), mercimek corbasi, patates puresi, ezme salata yaninada tiramisu tatli 🙏🏻
tugbaoztrk HappyMom Tavuklu şehriye çorbası Fırında tavuk patates pilav Yoğurtlu ıspanak Salata Şekerpare