Zeyneep7 Erişteli tarhana çorbası, bulgur pilavı, et sote, taze fasülye ve etkimek tatlısı yaptım bir de ezana yakın salata ☺️
surelitta52 Eşimin isteği üzerine • Ezo gelin çorbası • Özel soslu patatesli, turşulu tavuk dürüm • Salata
Portakalgeliyor Valla bugun börek var çayla börek yiyek gitsin bitsin de canım acayip mercimek köftesi çekti yapsam mı bilemedim 😂😂
Pambix Yeşil mercimek çorbası yaptim, patates kavurması yapicam bugün kahvaltilik beslencez kısmetse😊
Zezeeeyyldrm Glsmcglr mehir çorbası yazınca internette var yoğurt buğdayla yapılıyo biz soğuk yapıp yiyoz canım😊
ozge_sblr Bugün karnıyarık yaptım yanına pirinç pilavı ve cacık 🤭 eşim bey pek bir severde karnıyarığı her gün yapsam yer 😅
Mom54544 Ttbbyyff Benim eşimde seçici ayrı ayrı yemek yapmaya çalışıyorum her gün artık bazen isyan ediyorum aç birakasim geliyo onu 😂yaptırdığını yese anliycam ama nerdeee bugün patates kizart tavuk snitzel yap dedi ben evde yapıyorum julyen julyen doğrayıp tavuğu 1 parça göğüsten yaptım bitiremedi ne patatesi ne tavuğu çorba desen 2 kaşık aldı adama diyorum oruç tutuyosun ye hiç umursamiyo 🤦
Nly_csr Ayy eşleri yemek isteyen arkadaşlar size nasıl özendim :( yemek yapmayı mutfakda zaman geçirmeyi çok seviyorum ama ne zmn eşime ne yapsam diye sorsam hayatta cvp vermez benimde sıkıntı bu hani söylense hemen bir saatte çeşit çeşit yaparım elim o kadar hızlıdır.Ayni yemeği ikinci gün yemez bide eşim ya az yapıcam yada yemeği ikinci gün başka bir yemeğe cevircem mesala bugün tarhana çorbası yaptım dün et sote yapmıştım kalmıştı o etin altına bugün beğendi yaptım oldu sana hünkar beğendi :) yanına bulgur pilavı ve salata ama işte her gün ne yapsam sorunu beni sinir ediyor
Cigdemss Nly_csr benim eşimde söylemez. Aynı yemeği yer yemek seçmez hiç kötü söylemez ama ne yapsam derdi zor 😂 adı konsa yapması kolay
Nly_csr Cigdemss benim eşimde yemek seçmez yaptığımı yer artık ne yapsam derdi yüzünden kaynım otelde çalışıyor bana otelin aylık listesini atti fikir olsun diye 😂
Nly_csr Ttbbyyff Ben kendim de sevmiyorum aynı yemeği iki gün yemeyi zaten sadece dediginiz gibi sarma ve çorba ikinci günde yenir ama herkes çocuk doğsun o zmn görürüm seni diyorlar 😀