22Ege00 Selam kızlar ben 26.+3 üm yarın kontrolüm var bi buçuk aya yakın oldu doktora gitmeyeli randevu bulmak çok zor özellerde çok pahalı ee nasılsınız bebecikler kaç kilo oluyo bu haftalarda sizinkiler kaç??
Mom080 22Ege00 26+1 olduk en son 24. Haftada gidip şeker yüklemesi yapmıştık suanlik iyi gidiyor normal diyo doktorum ama inanılmaz hareketli gece uyutmuyor 🙄😅
Happy58 22Ege00 biz 27 haftalıgız doktorumuz 20 günde bir çağırıyor başlarda ayda bir çağırıyordu gittikçe sıklasacak dedi yani her doktorun rutin kontrolü farklı heralde
Ozge1123 22Ege00 25 +1 oldık biz bende randevu bulamadım önemli tahlil falan var mı bu haftada yapılacak geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım yüksek çıktı diyetteyim malesef
Gamzeakd 22Ege00 en son 24. Haftada gittik şeker yüklemesi falan yapıldı 🥰 728 grm 33 cm di kızçem 🌸 şu anda 25+5 iz 28. Haftada giidcem tekrardan 🥰
22Ege00 Mom080 ben daha şeker yüklemesi yapamadım yapamam da gerçi midem bulanıyor ondan cinsiyetiniz ne maşşallah benim kızım da çok hareketli sabahları uyandıgımda göbegimin tam ortası çok sert kendini topluyo galiba
Mom080 22Ege00 benimde mide bulantım vardı o hafta daha yeni bıraktım ilacida ama mide bulantısı asla yapmıyor Elmalı meyve suyu öyle buram buram sekerlide değil. Birimde kızımız olucak insallah 🤍
22Ege00 Mom080 nasıl yani meyve suyumu içtiniz benim duydugum kadarıyla şerbet gibi şekerli su içiriyolar
22Ege00 Ozge1123 bilmiyorum ki ben bi aydan fazla oldu gitmeyeli en son 20 haftalık dı şuan 26+3 yarın gidecem
yldz_10 Ozge1123 Yok diye biliyoruz çünkü doktorum hala ayda 1 gelmen yeterli diyor bana 27+5 olduk biz de Perşembe günü randevum var bakalım o zaman ne diyecek önemli bir durum olsa doktorunuz 2 haftada bir gelmeni isterdi canım Merak etme 🥰
uraluygar 22Ege00 27 haftalikken gitmistim en son 1200 gramdı oglum :) seker yuklemesine gerek gormedi doktorum buyuk oglumda da problem yasamamistim sadece aclik ve tokluk kan sekerine baktirdi temiz cikti. suan 28 haftaligiz
Dilangunes 24+3 736 gram 🥰 aşırı tembel 3 4 defa olmuştur hareket etmiyor diye acile gidişlerim hatta en son dün gittim 😂 bir ara çıldırmıştı canımı acıtmaya başlamıştı artık hareketleri 2 gün öyle oldu o günden sonra tık yok korkuyorum