3bebekannesiii Kızlar doktorum progestan verdi ama ictigim an feci şekilde baş dönmesi yapiyo ve kendimi kaybediyorum resmen ayağa bile kalkamıyorum ciddi yan etki olarak yaziyo sizce napiyim
Elita 3bebekannesiii Bende 4 Ay kullandım dediğin gibi sersemletiyor. Bana doktor çok iyi hissetmezsen vajinal fitil olarak kullan demişti. İsterseniz doktorunuza danışın oda Bi seçenek sunabilir 🤷♀️ ama sersemletmesi normal
Cemrece 3bebekannesiii Agiz yoluyla alindiginda buyuk yan etkileri oluyormus evet. Ben en bastan beri kullaniyorum 31.haftadayim ama vajinadan fitil olarak aliyorum sabah aksam hicbir yan etkisi yok. Doktorunuza danismalisiniz cozum sunucaktir illaki
Deletedmom23234 3bebekannesiii Yan etkileri olabiliyor tabii ki doktorunuza danışın vajinal progestan verir. Geçmiş olsun 🌸
ozgevera 3bebekannesiii bende içtiğimde tam 1,5 saat sonrabaşlıyor bi halsizlik, kafa kalkmıyor. 1 saat uyuyorum.
mavisevdasi 3bebekannesiii oluyor canım genelde içtiğim gibi uzanıyodum ben bir ya da iki saat sonra başlıyordu etkisi baş dönmesi yapıyo mümkünse içtikten sonra uzan bir iki saat
Gokcecelik Benim doktorum bu yan etkilerini görürsen vajinadan fitil gibi al demişti öyle kullan ıstersen
Mrssmuge İlk başta bende vajinal olarak kullandım daha sonra ilaçların geri akmasıyla ağızdqn içmem gerekti yan etkisi sersemletiyor evet ama düşük riskinde en iyi ilaç iğnesi de var onu da bir sor istersen
132025 3bebekannesiii ilk gebeliğim de hiç yan etki yapmamıştı şimdikinde bende de çok feci baş dönmesi yaptı doktor vajinal alabilirsin başın dönerse demişti bi süre vajinal aldım tekrar ağızdan alıyorum şimdi çok az sersemletiyo sonra geçiyo
Selinbati 3bebekannesiii normalde vajinal da alınıyor ama doktoruna sorman lazım 12 veya 14 haftaya kadar vajinal vermiyorlar diye biliyorum
Aylinak1n Selinbati ben 5. Haftada kullanmaya başlamıştım canım öyle bi şartı yok diye biliyorum. Doktorumda dememişti.
Aylinak1n 3bebekannesiii vajinadan al canım. Bende bilmeden ağızdan aldım 2 gün kendime gelemedim bende aşırı derecede uyku yaptı içtikten sonra aralıksız uyudum sadece yemek yemeye uyandırabilmişti eşim ondan da midem bulanıyordu sonra doktora söyledim vajinaya fitil olarak kullan dedi
Selinbati Aylinak1n canım benim kendi doktorum Bende de migde bulantısı yapıyordu ben Bende vajinal alıyım demiştim doktorum izin vermemişti ben 12-14 haftaya kadar hiçbir hastama vermiyorum önermiyorumda demişti
momof3 3bebekannesiii Bende de aşırı yan etkileri oldu doktorum yeni bi kanama alanı yok vajinal alabilirsin dedi o şekilde kullanmaya başladım şimdi geçti çok şükür.Doktoruna danışıp vajinal alabilirsin
HarleyQ Ben ilk hamileliğimde 6. Haftadan itibaren vaginal aldım sıkıntı yaşamadım. Hatta doktor kendi ağızdan alma yan etki yapar demişti.