sosi5 Merhabalar kizlar hataya gelin gittim esim görev nedeni ile suriyede ikiz gebeyim ailemin yanına denizliye geldim varmi tavsiyeniz doktor olarak detaylı ultrason zamanım geldi veya dogum yapıp memnun olan buradan ayrılmayan annelerimiz 🤗
bufemu sosi5 merhaba canım bende denizliliyim ayrıntılı için çağrı güven var onu tavsiye ederim doktor olarak oğlumu tekden de serkan yurtsever de yaptım şuan tekrar hamileyim denipol de hasan telat satoğluna gidiyorum cnm biraz sıkıntılı geçiyor bu sfer
Razz7020 sosi5 özel Ege’de Mehmet Gencer doktorum. Tavsiye ederim bilgili net bir doktor. Benimde detaylı zamanım geldi cuma doktorum nereyi önerecek bakacağım bi ama Çağrı beye gitmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalde Çağrı beye gideceğim.
Miniklerinannesii sosi5 merhabalar bende denizliliyim ikiz annesiyim egekent te mehmet gencer e gidiyorum riskli gebeliklere herşeye bakıyor ayrı ayrı doktor aramanıza gerek kalmaz biz çok memnunuz 😊
sosi5 bufemu cok geçmiş olsun benimde sıkıntılı transfuzyon sendromu ortaya çıktı maalesef ki en büyük korkumdu 😑 çağrı beyi duydum birde üniversitede varmış prof olan bi kadin dogum ikisi arasında cok kararsiz kaldım
bufemu sosi5 üniversitedekini duymadum babül kaleli mi öyle birisinş duydum sadece ama çağrı beye daha önce gitmiştim ve de herkesten duyuyorum siz bilirsiniz tabi 🙂
sosi5 Miniklerinannesii detaylıya da kendisi mi bakiyor acaba bilginiz var mi bu konuda da birde odak hastanesinde murat karayel diyorlar cok kararsız kaldım inanın
Miniklerinannesii sosi5 detaylı kaçıncı haftada oluyor onun için bilgi vermedi bize onu bilmiyorum benm henüz 15 haftalığız yanlış bişey demek istemem şimdi
sosi5 Miniklerinannesii 21 ile 24 arasi diye biliyorum nkrmal gebelikte kuzum benim ikiz olduğumuz için birde transfuzyon başlangıcı var bizde bu yüzden detayli ultrason yönlendirdi bebegin cok cok detayli incelendiği yer detayli ultrason kuzum