Beriliko17 Haziran anneleri Yenidogan kıyafetlerini uzun kollu mu kısa kollu mu aldınız?? İlk doğduğu zaman kısa kollu giyebilir mi? İlk kızım kısa denk geldiği için hep tulum takım almıştım ama bunda çok kararsız kaldım sizler neler aldınız?
Happybaby53 Beriliko17 ince uzun kollu giydirin ilk ay. 1 ay üşüyorlar çünkü, vücut ısılarınj dengeleyemiyorlar
Fgnaldmr06 Beriliko17 Hastane çıkışları uzun kollu zaten. Onun haricinde kısa kollu zıbın ve patıklı pantolon aldım ben. Çok sıcak olursa kısa kollu zıbın giydiririm diye düşündüm.
Goncagul27 Beriliko17 Haziran ayının sonunda doğumum kıssa kollu yok uzun aldım İskenderun da doğum yapıcagim çok sıcak olduğu zaman çıtçıtlı giydiririm
Omerhatice Beriliko17 ince uzun kollu zibin altına bir tane ince pijama şeklinde aldım bir kaç tane bir kactanede kısa kollu olarak aldım canm haziran temmuz baya sıcak oluyor malum 🤗 03 ay kısa ve ince uzun aldım 3 6 ay ince uzun ara ara kalın aldım 🤗
Beriliko17 Happybaby53 evet o yüzden bir hastane çıkışı üç dört de takım yeter herhalde gerisiniz kısa tulum alsam daha iyi olacak
Beriliko17 Fgnaldmr06 evet hastane çıkışı aldım geri kalan tulumları takımları nasıl alsam tereddütte kaldım .takımların tatlılığıni görüp aldanmayim diye sorayım dedim☺️
Beriliko17 Omerhatice bende çok kararsız kaldım takımlar zaten ince oluyor ama uzun kollu olunca bebek gene sıcaklar mi diye aklıma takıldı kaç tane takım alsam diye kaç gündür düşünüyorum ☺️
Leylaalin Beriliko17 Haziranin sonunda doğum insallah hastane çıkışı uzun kollu ince olanlardan aldım 1 tane 10 lu 1 tane 5 Li 1 tane 3 lu isimli aldım onun dışında bol bol zıbın adım üşürse müslim aldım ona kundak yaparım
Beriliko17 Leylaalin bende 1 tane 10lu aldım büyük kızımın 10lu seti var birde 1 5li birde 3lu aldim gerisini LCW den kısa tulum alayım bari
Madinanin-Annesi Beriliko17 ben mayis annesi olucam insAllah.Ukraynada yasadigim icin mayisda soguk oluyor soyle yaptim uzunda aldim yari kolluda aldim hic kolsuzda aldim ortaya karisik bir seyler yaptim
Omerhatice Beriliko17 takım olarak 10 tane falan aldım çünkü kuzenim o aylarda doğum yapmisti aşırı terliyorlar bide evde zaten hep kısa giydirdim falan demişti bende 10 tane falan oyle takım aldım hiç olmadı kolunu katlarim yani dedim 🤭
Krizantem_ Beriliko17 Yenidoğan kısmı uzun kollu aldım 40 i çıktıktan sonra gunduzleri kısa giydirmeyi düşünüyorum akşamları uzun , o yüzden kısa da uzun da bence alın..
vuslat90 Goncagul27 doğum ile ilgili bir bilginiz varmi yani doğum sonrası ilgilenmeleri falan nasıl ebeleri tecrübeli mi
Medilifegun Beriliko17 temmuzda dogum yaptım ilk hastane günü dışında hep zibinla durdu kizim ve hep klima calisti evde doktorumuz bu konuda çok hassastır evin ısısı asla 26 dereceyi gecmicek ve zibin ve çorap dışında bisey giydirme dedi ve hep böyle yaptık
Yenidenanne_ Medilifegun hayırlı olsun Klima açtığınızda buhar makinesi yada odayı nemlendirmek için bir şey kullandınız mı