Zhra_cil Minigimyolda Hayır aydan aya gittiğim için bu hafta cuma günü gidicem herhalde cuma günü söyler diye düşünüyorum
Minigimyolda Zhra_cil Park Hastanesi’ne yönlendiriyor randevuyu ileri tarihe veriyorlar istersen ara randevu al geçmesin haftan
Zhra_cil Minigimyolda Ben Randevu alamadım daha doğrusu en erken 21mayıs dedi ben o zaman tahmini 27 28hafta olcam ben de randevu almadım yarın Erçin hocaya kontrolüm var sevgi hastanesi ni aradım orda da yapılıyor mus ama orası 22 haftalık sonmuş beni alamazlarmıs suan tam 23 haftalığım ben napim 😂 sinirlerim bozuldu suan
DenizSayer Hhttccee haftalarım çabuk gelsede gitsem 20+2 deyim 22 23 haftaya doğru gidicem çok merak ediyorum bebeğimi nasıl oldu diye dayanamayıp erkende gidebilirim en son 16 haftalıkken gittim👼🏻🌸
Hhttccee DenizSayer 😂😂😂 ya evet insan hep merak ediyor ben eve ultrason cihazi almak isteyene denk gelmiştim o zamanlar gülmüştum ama simdi neyin kafasında anladim 😂😂😂
Hhttccee Seliner Evet bugun muayenem vardi cok şükür hersey yolundaymis. Atıl Hocayi da merak eden olacak olursa guzel detayla bakip sonrasinda riskleri risk adlandirilacak şeyleri kagida yazarak anlatiyor. Ben memnun kaldim 🙏🏻
Hhttccee Bu arada bebegin durusu alttaymış o yuzden beyin yapisini net gormek icin iyi firsat dedi alttan muayene etti hem de erken dogum riskine bakariz garanti olur dedi bilgi edinmek isteyen için yazayim 🎈
Ugurhilal Hhttccee canım bende bi kaç gün oluyor bebeğin kafası doğum pozisyonunda altta dedi ve ultrason cihazını resmen karnıma taş gibi bindirdiler kendi doktoruma sordum bana hiçbirşey demedi halen sana birşey söylediler mi normal bi durum mu
Hhttccee Ugurhilal ben sordum bu durusun bir anlami var mi diye hayir yok dönüyor bebek dedi sonuçları bugun kendi doktoruma ileticem bu detaylari da paylasicam o zaman doktoruma da sorup yazarim buraya 👍🏻 Siz de yazin merak ettim
DenizSayer Morvy evet canım zamanı 20-24 arası yapılıyor doktorum 22 haftasında gelsen daha iyi olur dedi bana ondan bekliyorum ama 20+4 oldum 1 hafta sonra giderim cuma günü 21+5 haftalıkken 👼🏻🤰🏻🌸
_Elifffffff_ Hhttccee 21+0da gitmiştim bende ayağının biri içe dönüktü detaylida öyle olmadığı cıktı normal dedi perinatoloji doktoru çok şükür 🤲 436 gram 24 cmdi💙
Hhttccee _Elifffffff_ benim 500 gram bi hafta onde gidiyor dedi ust kol kemik uzunmus o da olabilirmis. Ama ben demeyi unuttum aileden sebep genetik seker riskim var diye acaba ondan mi 🤷🏼♀️ Cikinca aklima geldi detaylidan troid ilaci aldigim ve seker riskim olduğunu soylemek