Şuan çok yenisin böyle çağırması normal. Kalp atışını duyabileceği vakit çağırıyor ki, tekrar tekrar boşuna gitme diye. Ben senin haftalarındayken başka doktora gitmiştim o da böyle çağırdı. Burada doktorla ilgili bir durum değil. Billur hanımla 9. Haftamda tanıştım. Evet mesafeli bir tavrı kesinlikle var. Biraz resmi olmayı seviyor. Yapısı soğuk. Ama bir soru sorduğunda açıklamasını yapıyor. Mesela şöyle örnek vereyim. Ben 9. Haftada gittiğimde telefon numarasını istedim. Mesai saatleri içerisinde ara lütfen diyerek verdi ☺️ Bu bize garip geliyor ama bir düşün, burada bile saçma sapan şeyler için post açan insanlar var. Doktora neler sormazlar sürekli. Ha ama çok önemli bir durum olursa aranabilir yine de bence. İkinci olarak; 10. Haftamda aniden bir kanama yaşadım, sabahtı hemen Billur hanımı aradım. Gel bakalım dedi. Gittiğimde elim ayağım kesilmişti bebeğim gidiyor diye düşünüyordum. O halimi görüp, o soğuk kadın gülümseyerek, bebeğin iyi bak nasıl hareket ediyor diye göstererek beni sakinleştirdi biliyor musun 🙂 evet soğuk, mesafeli ama duruma göre sıcak olmayı da becerebiliyor bence. Zaten bir doktordan işinde iyi olmasını ve beni tatmin etmesini beklerim ben. Şimdilik bunları karşıladığını düşünüyorum Billur hanımın.