EsrSvm Evet kuzum benim de öyle izin de sıkıntılı bu süreçte de sürekli takip gerek gidip gelmek gerek, istersen bir doktoruna da git ne derse ona göre davranırsın daha doktor takibiyle llk klomen tedavin ,yumurta oluyor ama döllenme olmuyor ben de aynı durumdayım gerçekten demek ki zamanı değil diye düşünüyorum çünkü ne imkansız hastalar gebelik yaşarken ,biz Allaha şükür bir sorunumuz yokken olmuyor, sabır etmek gerek demek ki kuzum Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah bu ramazan ayı hürmetine
EsrSvm çok güzel bir sözmüş isyan değil de üzülüyoruz neden olmuyor neden diye diye içimizi üzüntü kaplıyor her nasip vaktine esir kuzum elimizden ne gelir biz ne yaparsak yapalım Rabbimizin ol dediği zamanda olacak benim kuzenim korundugu halde hamile kaldı inanamadı ağladı ve karnında bebeği 3 aylıkken öğrendi çünkü aynı zamanda bebek emziriyordu ve korunuyordu bebek emzirdiği için adet döngüsü düzensizdi bu en yakın tanıdıgım şahit oldugum bir olay hatta napacam nasıl bakcam diye günlerce ağladı , demek istediğim kuzum biz ne kadar ugrassak da istesek de Rabbimiz bize ne zaman nasip edecekse o zaman olacak kuzum Allah büyük