Omerhatice Zeynep1111 benimde bebis 1 hafta önde dedi doktor suyuda sinirdaymis ondan kaynaklı bide benim iştahım ve tatlı istegim aşırı çok sabahları basim donuyor kan şekerim düşüyor kesme şeker bile olsa ağzıma giricek illa gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür temiz çıktı sonuçlar 3 kere kan alındı her saat için hepsi güzel çıktı bebekden kaynaklı demek yemeyi seviyor annesi dedi 🤗
BaharBA Omerhatice yaaa e sinrda olunca korku sarmadimi sizi yada bisey onermedimi size bnmde birazcik azalma oldu dedi ama 3 litre su ic dedi netten bakiom ama faydasi pek yokmus onunda
Zeynep1111 Nurayademir tokluk kan şekerime bakıp şekerimin olabileceğini söyledi 50 gramlık yaptırmamı istedi çıkan sonuca göre yeme içme listeni oluştururuz dedi ben testi yaptırmadım direk diyete başladım
Madi 28 haftada 1432 gram iki hafta öndeyiz şeker yüklemesi yaptık temiz çıktı çok şükür 30+2 olduk bence 2 kilo olduk 🙈
MinikTospa Zeynep1111 Ama kontrollü olmakta fayda var. Bende şeker kontrolü yaptırdım şükür normal değerler çıktı. Korkmayın
Ayanbsra 27 haftalık gebeler toplanmısken birşey sormak istiyorum kızlar bebeğiniz hareketlerini yukarılarda hissediyor musunuz en fazla nereye kadar geliyor hareketler onu merak ediyorum aşağılarda rahminizin oralardan vurduğu da oluyor mu
Butterfry Ayanbsra ben genelde sağ göğsümün hemen altında ya da sağ yana doğru hissediyorum ama bazen leğen kemiğimin orda bile hissedebiliyorum. En son doktora gittiğimizde eli tamamen aşağıdaydı. Her yandan vuruyor yanii 🤭🤗
Omerhatice BaharBA yok kuzum korku sarmadı hep pozitif olmaya çalışıyorum çünkü kötü düşünce kötüyü çağırır rabbime sığınıyorum Allahn izniyle bir şey olmaz diye düşünüyorum o kadar 🤗 banda 2 litrwyi geçmesin içtiğin su beslemeye dikkat et yaricak şeyler yemeye devam dedi 🥰