EdaNur01 Bayanlar akşam balık yapacaz ama hamsi felan yenmesi iyi değilmiş ne yesem acaba bilgisi olan veya doktoru ile bu konuda konuşan varmı 8+2 deyim
Pinaryyim EdaNur01 canım doktorum bana hamsi ye dedi neyin zamanıysa onu yiceksin dedi. Haftada 2kez yiyemesemde bir kere illa yiyorm
Kuzusunannesi EdaNur01 hamsi neden yenmesin ki kılıç balığı tarzda olanlar yenmiyor alabalık hamsi falan yeniyo
Sdfblgn EdaNur01 uskumru somon sardalya tavuk baligi vs internette yaziyor . Kabuklu (karides / midye ) gibi çeşitlerden uzak dur canim .
EdaNur01 Pinaryyim ya bana da arkadaşım dedi hamsi yenmez diye neden dedim öyle söylediler dedi anlamadım 🧐
EdaNur01 Kuzusunannesi Bencede kuzum ama arkadaşım dedi yenmez diye o yüzden eşimde cok seviyor Hamsi yı bizde araştıralım dedik
Rabiaaaa Tuzlu su balıklarının daha faydalı olduğunu söyledi doktorum hamsi yenmeyecek diye bir şey duymadım
EdaNur01 Rabiaaaa demek ki bana diyen kız da bilgili değil haftada bir yemeye çalışıyorum bakalım inşAllah vitaminden felan eksik kalmayız
hilalya EdaNur01 fiyatından hiç haberim yok hamsinin temizlemesi ugrastiriyo diye yoksa hamsi tam mevsimi en iyisi bence
Pinaryyim EdaNur01 internetede bakablirsin canım hamsi en başta geliyo tüketilenlerden herkes samon alamıyo malesef. 🙂 bana doktorum hamsi dedi öyle bişey olsa illa söylerdi yeme diye dikkat ediyrm çnkü
EdaNur01 hilalya Kaynanam yapacak ya o yüzden temizleme kısmı ile ilğilenmiyoeum 😂 İşin şakası bir yana valla daha doğmadan herseye dikkat ediyoruz doğduğunda napacaz bilmiyorum 😂😂😂
Pinaryyim hilalya ananemiz sagolsun yapıyo balık biz yiyoruz her hafta evde pişiremiyorm çünkü agır gelir kokusu diye☺
EdaNur01 Pinaryyim buğün kesin hamsi yiyelim o zaman kuzum 🤗 Bencede suan tam zamanı roka salata ımmmm canım cekti valla 🤗
EdaNur01 Gulsen55 ya canım bencede ama hatta bu forumda bile biri yazmıştı başka birine hamsi yenmez diye o bile aklıma geldi o yüzden