Mrtmn Merhaba arkadaşlar 24.haftadayım sahura kalktım eşime bişeyler hazırlamak için kasıklarım ağrıdığını hissettim ara ara vurup geçiyor adet olacakmışım gibi böyle bişeyle karşılaşan var mı gece gece kimseyede soramadım lütfen yardımcı olur musunuz
Havvanur96 Mrtmn bende aynı durumdayım bugün daha net hissettim ağrıları adet olacakmışım gibi sancı giriyor ve kasıklarım da baskı var ama bebek büyüdüğü için ayaklarını vuruyor olabilir dediler büyüme ağrısı olabilirmiş ama insan korkuyor
Kmndas Mrtmn bende aynı durumdayım doktoruma sordum bol su iç istirahat et ve magnezyum başla dedi içtim magnezyumu akşam üstü rahatladım biraz çatı ağrısı galiba yarın detaylıya gidicem bakalım inşallah bişey çıkmaz
Mrtmn Havvanur96 anlamadım ki ilk hamile kaldığım zamanda adet sancısı gibi oluyordu o zaman dediler tutunduğu için şimdide biraz araştırdım yalancı doğum sancıları olabilirmiş
Ssabiss Mrtmn 10 gün önce bende de başladı hemen hastaneye gittim ve nst de sancılarım çıktı. Kesinlikle doktoruna görün. Magnezyum da gerçekten çok iyi geliyor
Mrtmn Havvanur96 olmaz inşallah olmadı doktora gideriz devam ederse benim tek taraflı sağ tarafım solda bişey yok canım
Ssabiss Mrtmn yok rahmin içinde titreşimler kasılmalar başlamış. Doğuma kendini hazırlıyor dedi ama benimki 35 haftalık şuan