Seher24 Kızlar çok kötüyüm ya sürekli migdem bogazıma kadar yanıyor ne yesem aynısı patates haşlıyorum tuz bile dökmeden yiyorum o bile yakıyor ne yapacağım bilen yazsın her yolu deniyorum geçmiyor 😭😭
Durunbigeldim Seher24 bana doktorum rennıe diye bir şurup yazdı o beni rahatlatıyor bi nebze sizde sorun isterseniz bi
nazlicanmom Maden suyu,Ilık süt,elma ,muz,salatalık deneyin … Hiç biri ise yaramazsa gaviskon şurup çok etkili anında kesiyo ….
Seher24 nazlicanmom şurup doktor önerisimi söylesem verirmi banada ne yapsam geçmedi cnkü suan bile içim kaynıyor
Leylaufyk Seher24 ben daha 1 ay önce söylemiştim renni adında vermişti şurup 3 kutu bide ama kullanmadım
nazlicanmom Seher24 evet ben söylemeden doktor kendisi yazmıştı … Doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
Glcnbc Leylaufyk bende istem dışı kusuyorum yanma sonucu hatta sonunda da kan kusuyormuşum gibi bakalım hayırlısı doğumuma 15 gün kaldı inş doğumdan sonra geçer! Kan korkuttu resmen iki gündür böyle
Zey3400 Seher24 merhaba. Geçmiş olsun bende 7.ayıma girdim ve 1 aydır özellikle uzandığım zaman midem çok kötü oluyor doktorum gaviscon double aciton şurup verdi o bayağı işe yaradı bende. İsterseniz bir doktorunuza danışıp bilgi alın
gullcannn Seher24 Canım gaviscon şurup tek yolu. Benim bastada kusmalarim coktu midem yaniyordu içiyordum. 29+4 olduk hala içiyorum doktorum yazmisti hicbir zarari yok hamilelikte kullanimida yazıyor icinde doktorunda söyler ben her yemekten sonra vs iciyorum genelde bazen çok yanmam olursa dahada fazla. Bittikce saglik ocağında da yazdiriyorum ama yazilmasada pahalı birşey degil 20 lira falan dene bence iyi gelecek