Bilgecelik İzmir çiğli eğitim araştırma hastanesinde doğum yapan var mu lütfen yardımcı olun isteğe göre sezeryan oluyor mu nasıl oldu doğumunuz rahatmıydınız doğum hane nasıldı bilgi verirmisiniz lütfen
SaadetBayrak Çiğli eğitim de kız kardeşim doğum yaptı canım tek kişilik odaları var ve tertemiz bir hastane ben özele gidiyordum bıraktım o derece yani irfan öZere gidiyorum diğer doktorları pek ilgili değil irfan bey bambaşka özel deki dr dan daha ilgili ama iateğe bağlı sezeryan hakknda bilgim yok hastaneyi herkes tavsiye ediyor bende çok memnunum ebeleri felan çok saygılı
Bilgecelik SaadetBayrak doğumhanesi falan nasıl acaba biliyor musunuz mesela benle bir başkası da yanımda doğum yapmıyor dimi odayı falan kemdine göre süsleyebiliyor muyum bilginiz var mı
SaadetBayrak Bilgecelik biz kızkardeşimde süslemiştik canm geçen yıl şuan da blmiyorım ama doğumhaneyi görmedik ama bi arkadşm tek başına doğum yaptığını söyledi normal doğum
Bilgecelik Bide ziyaretleri nasıl oluyor biliyormusunuz odada mesela benle bir iki kişi kalabiliyor mu yoksa tek kişi mi
SaadetBayrak Bilgecelik bebeği bzim yanımzda giydirdiler, biz 3 kişi kalmştık canm ayrıca eşi de istediği zaman girip çıkıyodu rahattı o konuda
Bilgecelik SaadetBayrak çok teşekkür ederim canım allah razı olsun allahım cümlemize sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻
TugbaEr Cnm bende ırfan özere gıdıyorum memnunum sezeryan olcak benım pazartesı gıtcem gun vercek bakalım bende olumlu duyumlar aldım orayı tercıh ettım
Bilgecelik TugbaEr merhaba sezeryan için doktor mu söyledi yoksa siz mi sezeryan istediniz yani ben normal doğurmak istemiyorum diyince sezeryana izin veriliyor mu devlette
Edabyksk TugbaEr nasıl geçti acaba doğumunuz ben de irfan beye gidiyorum zorunlu sezeryan olacak Çiğli eğitimde. Çok tedirginim doktorum güvensem de acaba özele migirmeliyim diye biraları var hep kafamda...
Kaderimoldu İçiniz rahat olsun yakın akrabam 1 hafta önce doğum yaptı çok temiz hastane ve kendi odanızda doğum yapiyonuz ve siz tek oluyorsunuz sizinle beraber başka bi hastayada doğum yaptırmıyorlar.. Rabbim nasip ederse bende dogumumu orada düşünüyorum 🙏🙏 şimdiden rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim🤗🙏🙏
Bilgecelik Kaderimoldu allah razı olsun sağolun içimi rahatlattınız allahım sizi de sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah
TugbaEr Bilgecelik cnn benım 2. Sezeryandı o yuzden sezeryan olcak ama tavsıyem normal dogumuda yasadım en guzeli normal sezeryan cok agır gectı benım normal dogumda hersey o anda bıtıyor sezeryanda ameliyattan sonra hersey baslıyo hıc korkma normalden