Durunbigeldim Sütü normalde de çok sevdiğim söylenemez ama yoğurt ayran çok severdim ama malesef tiksindim😳kefir falan tüketsem kapatırmı acaba eksikliğini. Doktora sormayı unuttum
Sulesu Durunbigeldim merhaba linçlenen Eda 😂😂 ben de tüketemiyorum 15+6 dayım ne süt ne de yoğurt hiçbirisi yok. Kefiri denemeyi düşünüyorum fakat yediğim içtiğim durmuyor ki doktor kusacağını bilsende ye iç diyor ama olmuyor o iş öyle 🤨
Morvy Durunbigeldim ben sütü asla tüketemiyorum doktoruma söyledigimde kefir ic dedi tabi ben onuda icemiyorm her gün bir bardak ayran iciyorum maalesef
243224 Durunbigeldim bende süt içemiyorum ama doktorum kefir önerdi icebilirsen iç ben kefir de icemedim yoğurt ayran ve peynirle takviyelemeye çalışıyorum kefirde cok faydaliymis
Durunbigeldim Sulesu 17 olucaz belim aşırı ağrıyor😬açken bulantı oluyor bazen sabahları afedersizniz kusuyorum kalkar kalkmaz. Midemde ekşime var sanırım mideme oturuyor birden yedinmi. Şimdilik bu kadar🙈
Sulesu Durunbigeldim yakın zamanda gittiyseniz doktorunuza söylediniz mi şikayetlerinizi mide ekşimesi ve bel ağrınızı
Durunbigeldim Sulesu benim bulantılar 14.cü haftada bitti ama ara ara oluyor. Zofer alıyorum bazen. Safra olayı devam ediyor malesef bi kere boğuluyordum hatta 😐
Sulesu Durunbigeldim Allah yardımcımız olsun inşallah geçer şu safra sıkıntısı da.. bir de süt yoğurt peynir kısacası kalsiyum almayınca da benim diş etleri kanıyor sabah bi kalkıyorum dişlerim sızlıyor fırçayı sürdüğüm gibi ağzımın içi kan 😑 sizde de var mı böyle bir durum
Durunbigeldim Sulesu ekşime için şurup verdi bel ağrısı iş yapınca oluyor. Ama tekim ailem yakında değil yabancı bi şehirdeyim eşim yardımcı oluyor ama yapmasanda olmuyor ev işleri işte
Sulesu Durunbigeldim çok dikkatli ol ani hareketlerden, eğilip kalkmalardan, eli kolu yukarı uzatmalardan kaçın onun dışında temkinli olduğun sürece tabi iş güç yapılıyor haliyle benim 4 yaşında oğlum var bir de onun peşine koşturuyorum
Durunbigeldim Sulesu fırçalarken oluyor ve burnum da kanıyor yani silince kan geliyor araştırmış normalmiş. Vitamine başlamadık henüz doktor miden biraz rahatlasın başlarız dedi