Metehan_ve_annesi 33 haftalık hamileyim karın bölgemde isilik gibi kırmızı lekeler oluşmuş ve kaşıntı var. Kaşımamaya çalışıyorum. Kaşısam daha fazla kaşınacak. Neden olabilir bilgisi olan var mı. Yarın da doktor kontrolüm var soracağım zaten.
metehaninannesiii Metehan_ve_annesi birşey alerji yapmış olabilir aynısı bendr de olmuştu beb bebek yağı kullanıyordum o yapıyormuş megersem bıraktım gecti
Ibrahiminzevcesi Metehan_ve_annesi benimde karin ve gogus altimda hafif kadintilar vardi 2 haftaya yakin.bugun doktora gittim testler yapildu..hamilelik kolestazi diye bi durum.varmis bebek icin tehlikeli.degerlerim iyi cikti krem verdi gecmezse kolastazi ilaci verecem o ilacla kasintin kesilirse kesin kolestazi var semde dicez ve 37 de bebegi aliyiruz bu durumda dedi moralim bozuldu insallah gever diye dua ediyorum sizde ihmal etmeyin doktora gidin test ypsim
Metehan_ve_annesi metehaninannesiii ben de badem yağı kullanıyorum fakat yeni değil yaklaşık 2 aydır kullanıyorum şimdi etki göstermezdi herhalde 🙄
maviscik77 Metehan_ve_annesi çatlak kremi kullanıyorum ama maalesef çatlayacak olan yine çatladı 🤷🏼♀️
Metehan_ve_annesi Ibrahiminzevcesi çok geçmiş olsun inşallah geçer. Sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz 🤲Benim de yarın kontrolüm var bakalım ne olacak
Oznur_parlakk Alerjikle alakası yok, karın büyüdükçe genişledikçe yırtılmalar ve kaşıntı meydana geliyor, ve kızlar ne kadar en iyi Kremleri sürsekte yırtılmalar çoğunluğumuzda oldu ve olacak, bence görüntüyü kale almayıp hamişliğimizin tadını çıkaralım 🥰😍❤️
Metehan_ve_annesi Oznur_parlakk önceden sadece kaşıntı vardı . Deri gerildiği için oluyor diye umursamıyorum. Şimdi isilik gibi kırmızı noktalar da çıktı. O beni korkuttu açıkcası.
Metehan_ve_annesi Oznur_parlakk doktora gittim bugün tahlil yaptılar herhangi bir sorun yok çok şükür 🤲