Kivircikk Daha bı aylık bile değilim ama çok fazla gaz sorunum var ve bı turlu çözüm bulamadım kaSık ve karin agrimdan öldüm karnım çok fazla şişik ve sert bı öneriniz varmı acaba ?
BurcuArslan Kivircikk canım malesef 3. Aya kadar okadar sim olamasada sarka biliyor bunun için ben bi öneri bulamadım 11 +3 oldum hala bulamıyorum sadece kendini sıkma ilk gebelik belirtilerinden biri bence
Gigy Kivircikk ilk 3 ay çok yaşamıştım ,ne kusma ne bulantı ama gaz ve kabızlık bitirmişti beni ,hormonlar vücudun uyum sağlaması vs normal bir süreç ,bı daralma bı bunalma ama geçiyor 😊yediklerine dikkat et derim daha çok tetikler ,harekette iyi geliyor
Minicikkiz Kivircikk Aynen bende bir aylığım. Ve gazım çok oluyo. Nedense hep yatağa yatınca kivraniyorum. Eşim yap çekinme sizden önemli mi diyo. Ama ben yapamıyorum. Gidip çıkarıp tekrar geliyorum. Eşim nekadar yap desede utanıyorum. Ne zaman geçer bu gaz sancısı bilmiyorum. Ki çok kalın giyinen biriyimdir. Bence bu çocuktan kaynaklanan birşey 😊
Balonnnnn Kivircikk benim de çok vardı. Gasicon var emziren anneler için. Sen içip gazını atıyorsun sütten bebeğe gaz geçmiyor. Ama normalde de kullanılan bir şey. Doğal yağlar karışımı alıp kullanabilirsin. Ben çok faydasını gördüm.
Kivircikk BurcuArslan Çarşamba günü ilk kontrolümüz var doktor bununla ilgili bı ilaç verir mi sizce ?
Kivircikk Gigy 3 4 gündür çok kötüyüm yapmak için kendimi sıksam gene ağrım oluyor napicam bilmiyorum eşim sen simdiden böyle mızmız sin bebek büyüyünce napicaksin diyor 🤣
Gigy Kivircikk 2 günden fazlası için kabızlığın iyi olmadığını söylemişti doktorum doktorunuza danışın derim doğal yollar işe yaramaz ise ilaç verebilir ,şişkinlik normal zaten kabızlıkta eklenirse berbat oluyor ben neler denedim ,çok komik ama mandalina işe yaradı 🤭🤭günde 2 tane yiyordum
Djjdjxjjxm Ilac vermio genelde dogal yollarla halletmeye calis diyo doktorlar ayagini sicak tut falan🙄
Yasoo96 Ben 18+5im ama okadar gazim oluyor ki en sonunda infilak edicem 😂😂 bi yontemini bulursaniz bana da haber verin lutfen. Karnim sisiyor da sisiyor. 9 aylik gibi oluyorum. Bebegim metan gazindan kafayi bulucak korkuyorum😂😂😂
Kivircikk Yasoo96 eşimde aynısını diyor tutma bebeğe zarar verirsin diyor ama tutmuyorum ki yapamiyorum . Karın ağrım başladıkça daha yeniyiz diye acaba bebeğe birşey mi oldu diyip paniğe giriyoruz
Yasoo96 Kivircikk gazdan bebege bisey olmaz endiselenmeyin saka yaptim ben 😂 sadece cozumunu cidden bulamadim. Gaz birikiyor ama cikis yok. Ayni haftada oldugum kizda tik yok ama. Herkes karnin ne kadar cikmis diyor halbuki hava doluyum😂 beslenmeni bi elden gecir istersen. Neyi yiyince daha cok sisiyorsun takip et. Ben dikkat edemiyorum pek
Seda344 Ayağını sıcak tut. Yürüyüş yap. Düşük riskin yoksa. Her şeyde ilaç kullanma. Zaten fazla fazla ilaçlar tüketiyoruz.
BurcuArslan Özellikle yatakta çok oluyor eşim çocuklarla yatıyor ben cocuk odasında tek başına daha rahat yapabilmek için 🤭
Kivircikk BurcuArslan en iyisini yapıyorsunuz canim 🙏 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤰🏻🙏