Prenses_B_ Merhaba arkadaşlar 39+1 haftayız oglusumla bekliyoruz doktorumuz normal dogum dedi. Rahat ve kolay dogum olması için dualar okuyorum ama sizlerde yardımcı olursanız sevinirim. Hurma yemeyi önerenler var sizce geç kalmış sayılmam inşallah 🙏
Cahidegok Prenses_B_ aynıyız canım benimde ikinci gebeliğim gören 3-4 güne doğurursun diyor ama bebişin gelesi yok😂
SeymaK Prenses_B_ bol yürüyüş, squat, hurma varsa pilates topunda otur sürekli gerçi ben 40+1 oldum hala yok kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama neyse 🤣🤣 elimizden geleni biz yapalım da bebişler keyiflerini beklesinler napalım
Prenses_B_ Cahidegok benim ilk gebelik bakalım merakla bekliyorum nasıl olacak diye. Sizin gibi 3 4 gün içinde dedi ama
Ftmasanli Prenses_B_ hayır yiyin Bn sancıyla gittim 39+6 da sonra eve geldik hurmayla beraber 2 cm açılmam oldu sonra sancılarım artttı ama hurma yiyemedim ama suni sancıyla epiduralli normal doğum yaptım 11 nisanda
Pembe_li Ftmasanli memnunmusunuz epidural normal doğumdan benimde 1 cm açılmam war doktor suni deneriz dedi bende epidural düşünüyorum ikisi nsl oluyo acaba
Ftmasanli Pembe_li ep Pembe_li memnun kaldım damardan aldım ilacı kendi sancımla 5 cm açılmam oldu suni sancıyla 10cm oldu 2 saat sonra doğuma alındım