Kubimon Merhabalar, renkli ultrason yaptıran hamişler yardımcı olabilir mi? 700 liranın altında fiyat bulamadım ve şok içindeyim bu kadar pahalı olması beni üzdü açıkcası.. Devlette yaptıranlar var mı?
Rosezeynep Kubimon Bezmialemde yaptırdım cuma günü Prof. Pakize hanım 450₺ bir de doçent bir erkek doktor vardı o daha uygun olabilir ya da aynıdır. Hastaneyi arayıp 1060 ya da 1066 dahili numarayı arayın.
Bal00 Kubimon ben de bu hafta özelde yaptıracağım 600 TL ben de ilk devlet hastanesinde araştırmıştım her hastanede yok Perinataloji bölümü 182 arayıp bana yakın hastaneleri sordum size uygun hastanede önce kadın doğum pol. randevu alıyor muayeneden sonra doktor kendisi yönlendiriyormuş ama biraz erken gidin çünkü çok yoğun oluyormuş yani 23. haftaya kadar yapıldığı için vaktini geçirmemeniz lazım 🤔 bildiklerim bunlar
Damlladamlla Kubimon Avrupa yakasında iseniz Bağcılar eğitim araştırma perinatoloji bölümü detaylı ultrasona bakıyor Esenyurt da uygun fiyatlı renkli ultrason için hastaneler var
Destinaa Rosezeynep merhaba Pakize hanımın mı takibindesiniz ben de almaya çalıştım fakat ilk önce muayene ediyor daha sonra detaylı için randevu veriyor dedi
Rosezeynep Destinaa ilk defa gittim, gebelik polikinliğinden randevu aldım. Bezmialemi arayıp 1060 ya da 1066 dahili numarayı arayın. Oradan direk veriyorlar.
Ozgeemrahh Bakırköy uzman tıp merkezi rıdvan beyi tavsiye ederim 300 liraya yapıyor detaylı ultrasonu bizim bütün sülale oraya yaptırdı
Ozgeemrahh Havva_Altun evet canım hatta geçen hafta bi arkadaşımızda gitti arayıp bilgi alabilirsiniz
selinlika Kubimon bağdat caddesinde Zeki Şahinoğlu’nun muayenehane var. Kendisi Zeynep Kamil Hastanesinden emekli olmuş uzman bir perinatolog. Nakit olarak 500 liraya yaptırdık ve çok memnun kaldım. Bir araştır istersen😊
Denizcyc Ümraniye santralde Erbil Çakar 320ye yapıyor kart 380. Normalde Zeynep Kamilde doktor ama orada sıra bulmak çok zor. Yorumlarda da herkes memnun. Ben de perşembe gideceğim kendisine.
Rosezeynep 07-02-2019 doktor alanında çok iyiydi, rapor yazdı zaten. Genel olarak memnun kaldım, Bezmialemi arayıp 1060 ya da 1066 dahili numarayı girin gebelik polikliniğine bağlanıyor o şekilde randevu alınıyor.
Alyaveannesi Kubimon ben umraniyede gittim canim 320 tl ye ve cok memnun kaldim Erbil Cakar doktorumdu cokta ilgilendi saolsun 🥰