M-Esraa Bebek kıyafetleri için ariel bebekler için olandan yada boron kullanan var mı?? Bebeklerinize hangi marka deterjan aldınız??
Kubrakuckk M-Esraa Dalin sıvı deterjan kullandım çok memnunum misler gibi ve temiz yapıyor. Toz deterjan alerji yapabiliyor ya da kalıntı bırakıyor diye kullanmadım Uni baby yumusaticisi kullandım memnunum ☺️
M-Esraa Burculi06 granül tortu bırakıyor diolar öyle bişey oldumu? Şuan kıyaftleri temiz sonuçta die sıvı al diolar kararsız kaldım 🤦♀️
M-Esraa Kubrakuckk bende dalin alıcaktım ama içeriği temiz değil dediler bir sabununu aldm onada pişman oldum hrrkes bişey dio ya
Meneksekara M-Esraa duru granül aldım yeni kullanmaya başladım ölçüye göre koyuyorum çok koymuyorum ekstra durulama yapıyorum fena değil sıvı bebek deterjanlarını da denemek istiyorum
Burculi06 M-Esraa bende öyle bi sorun olmadı makinedede kalmadı makinede kalıyor falan dediler ama bir sorun çıkmadı hafif bir kokusu var bence gayet güzel
Glbnpk Rengarenk instagramda mühendisinoglu sayfası var. Oraya bir bakın ürünleri inceliyor ve paylaşıyor. Ben uniyi severek kullanıyordum ama içeriğini okuyunca artık kullanmıyorum. Elimdekileri tüketince almam daha. Bebeğe de hiç almazdım zaten uni.