Ayseozz Merhaba. 05.04.21 tarihinde betam 61, 07.04.21 de 120 idi. Bugün yani 12.04.21 tarihinde ise 152 çıktı. Çok korkuyorum o kadar üzgünüm ki. Bu ne demek şimdi. Yarın randevum var doktorda. Kimyasal mı, dış gebelik mi. Kanamam yok lütfen yardım edin
MelisDeniz Ayseozz canım çok geçmiş olsun insallah her sey yolundadır gönderin yukarı çıksın diye yazıyorum. Güzel haberler ver 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hacerdnc Ayseozz tekrar kan ver bence 2 gün sonra eğer 2 kat artış olursa değerde netlesmis olur. Çünkü benimde bu şekilde oldu 4 kez kan verdim ben takip için. Sonra 2 kat arttı rahatladım. Eğer değerin artmaz ve düşerse o zaman bir sknti vardır doktoruna danisirsin.
Seda344 Sağlıksız canım. Arada 5 gün var. Düzenli değil. Üzülme. İnşallah bunun peşinden kalırsın yine hamile. Demekki oluyor çocuğun. Ama bunun araştırmasını iyi yaptır tatlım. Neden kaynaklandığını. Ben ilk kimyasal Yaşadım. Ozamanki doktorum üstünde durmadı. Bende tecrübesizdim. 8 ay sonra dış gebelik yaşadım. Kimyasal yüzünden. Eğer doktorum düzgün bir şekilde inceleseydi beni. Yaşamayacaktım. Şimdiki doktorum çok bilgili. Sayesinde 10 haftalık hamileyim. Üstünde dur tatlım. Sonrasın da daha çok acılar çekme. Geçmiş olsun
Ayseozz Seda344 Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah canım. Sence benimki ne dış gebelik mi kimyasal mı yani hiç bilmiyorum bu konuları. Değer böyle çok çok az artıyorsa neyden kaynaklanmış olabilir acaba
Seda344 Ayseozz sen yine kan tahlili vereceksin. Öyle anlaşılır. Kanaman varmı hiç. Dua et de dış gebelik olmasın. Kimyasal kolay. 1 ayda başlarsın tekrar çalışmalara.