Kimkibu Kızlar hangisini tercih edeceksiniz? Yeni doğan için sling çok daha mantıklı geliyor ama ne kadarlık olana kadR kullanılabilir acaba bilginiz varmı? Markete vs giderken çok daha kullanışlı olur diye düşünüyorum ama kararsız kaldım🙄
gizemdogan Kimkibu yeni doğan için kesinlikle sling öneriliyor. Anne bebek ten tene temas mükemmel. Ben sling aldım (ayrıca bebeğim erkek, bacak arasında sıkıntı olabilir diye sling daha çok öneriliyor zaten)
New34 Kimkibu yenidoğan için kanguru çok önerilmiyor sling daha kullanışlı. Kanguru bacaklarını çok açtığı için bana doktor 6 Aydan önce kullanma demişti. Ben de sling kullandım bir süre sonra kanguruya geçtim 🌸
Kimkibu zeylem daha sağlam evet ama şuna takıldı ondada aklım kücükler için bacaklarda sıkıntı olmuyormu acaba 🧐 takıldıgında bacakları cok ayrık kalmazmı?
Kimkibu gizemdogan banada öyle geliuor açıkcası o bacak açık olayı pek gelişimi için mantıklı gelmedide New34 peki kullanışlı oldumu? Rahat kullanabildinizmi bebek rahat ettimi?
New34 Kimkibu oldukça rahat hem bebek pozisyon olarak güven veriyor kanguru çok sağlıklı değil ilk aylar için
New34 Kimkibu açıkcası ben trendyoldan almıştım halka sling diye.kendin sekil veriyorsun internetten bakıp yapmıştım 2-3 sekil verilebiliyor ancak markası YOk yani dümdüz Halkalı bişi geldi. ☺️ Ben rahat ettim zor gelmedi yapmak çok basit. Ancak görümcemde hazır yapılmış şekilde almış oda kullanışlı görünüyordu.