Ezgitpc Nasılsınız güzel anneler hamilelik hazırlıklar nasıl gidiyor biz 28+5 olduk sizler kaç haftalıksınız🥰
karayakaydan Ezgitpc 28+5 bugun itibariyle kizimin herseyi bitti geriye yikayip utulemek ve yerlestirmek kaldi😍🤲🤲
Sedagmlksz Ezgitpc ben de 28+6 yım daha listemi yeni yaptım araştırıyorum sürekli marka vs Allahın izniyle 30 lara yaklaşınca heyecanım artmaya başladı😍
Canncmm Ezgitpc 30+3 ben varım 🤰🏻Bu sralar mide ekşimem fazla 8 kilo aldım🤔bebişim de en son ölçümde 1300 gr dı çanta hazırlığı daha yapmadım ama 10 gün içinde hazırlamayı planlıyorum 🧿
Ezgitpc Kubrakuckk maşallah canım senin az kalmış benim kızım kışa denk gelmişti aşırı kıyafet almıştım bu yaza denk geliyor ne alacağımı şaşırdım çocuğa kısa kollumu uzun mu olcak beden olarak alsam 2 ay yaz görecek kışın giyemez çok arada kaldım 😊
Kubrakuckk Ezgitpc Tulum aldım uzun kollu zibinda aldım kısa kollu askılı zibinda elbisede patikli pijamada uzun kollu badilerde ☺️ Bakalım tulum çok işime yariyck gibi hissediyorum ☺️
Ezgitpc 1pearl valla canım kısa kolu zıbınlar alıp üstüne bir tulum giydirmeyi düşünüyorum yazın evler yanıyor sonuçta yada uzun kollu zıbın altına bir pijama uygun olur herhalde 😊
Ezgitpc Kubrakuckk ben kızımda ayaklı tulum ve pijamaları 1 rer kez giydirebilmiştim hemen küçülmüştü o yüzden ayaksız tercih etmeyi düşünüyorum hangi beden alıyorsunuz acaba
Kubrakuckk Ezgitpc Ben çogunlukla 3 aylık aldım çünkü boyu uzun ve iri bir bebis bizimkisi yenidoğanlardan alırsam asla olmaz dediler ☺️
Ezgitpc Kubrakuckk bende hep h&m ile Zara’dan 3-6 ay alıyorum kalıpları küçük olduğu için inşallah çok büyük olmazlar 😂
Kubrakuckk Ezgitpc Zatenn o kadar hızlı büyüyorlar ki yenidoganlar çok çabuk kuculuyor bence en iyisini yapıyoruz ☺️
Ezgitpc Kubrakuckk aynen kızımda hamileyken abartısız 3 çocukluk kıyafet aldım dolaba sığmadı hep aynı beden 2. Ayda yeniden alışveriş yapmak zorunda kalmıştım o yüzden biraz akıllandım sanırım 😊
Nerminaslannn Bizde 32+1 olduk Allah’ı izniyle bende genellikle tulum aldim ama yenidoğan üşüyomus bilemedim.🤔
Ezgitpc Nerminaslannn aynen yenidoğan üşürmüş ama erkek çocukları sıcağı sevmez diyorlar ne yapacağımızı şaşırdık😂
Ezgitpc Çanta hazırlayan annelerimiz varsa bizimle paylaşırlarsa çok iyi olur herkes neyi nerden aldığını yazarsa fikir olur en azından güvenli ucuz internet sayfalarını paylaşırız malum yasaklardan ve bu koronadan dolayı ben hep internetten alıyorum 😣
Nerminaslannn Ezgitpc ben instagram sayfasinda mtcgiyim ve prenses giyim diye yerlerden aldım genellikle kumaşlarıni çok beğendim ve ikiside cok uygun fiyatli yikanincada bı değişim olmadı cevremde de alan cok oldu herkeste iki siteden cok memnun bir bakın derim😍