OndokuzEkim- Kizlar geç döllenme olan bebislerinizi adetten kaç gün sonra öğrendiniz? Adetim 1 hafta oldu gecikmesi. 3. Gün kan verdim negatifti. Geç döllenmeyse ne zaman öğrenilir?
Seda344 OndokuzEkim- OndokuzEkim- geç döllenme olsa da çıkardı. Benim ilk kimyasalım adetten 2 gün önce döllenmişti. Adetin biringi günü çıkmıştı kanda. 1 hafta sonra düşük yaşamıştım. Olsaydı çıkardı kan testiniz de
Esinnnnnnnnnnn OndokuzEkim- benim 10 gün geç dölllenme olmuştu. Adetime 3 gün kala gebelik testinde cok belirgin olarak çıkmıştı
Fatmazarifff OndokuzEkim- 15 gün geçince çıkmıştı idrar testinde diğer günleri yaptıgım çıkmadı idrarda çıkınca kan verdim kandada çıktı ultrason da 4 haftalık gözüktü adete göre de 6 haftalıktı ama şimdi 34 haftalık olduk
Aleynabardak Gec dollenmeydi benimkide adetimi 2 gun gecti ogrendim . Doktora gittigimde 2 haftalikti daha tabii .
2artiki Adetim 6 gün geçtiğinde erken gebelik yaptım negatifti 16. Günde kan verdim pozitif çıktı herşey olabilir bekleyin adet olmazsaniz tekrarlarsiniz
Minicikkiz OndokuzEkim- Ben adetime 6 gün kala akşama doğru test yaptım. Çıktı. Hastaneye gidip kan verdim. Çıktı. Umarım bir an önce sende bu duyguyu tadarsin 🤲🏻