burcuertur Biz de eğer sağlığım, eşimin işi vs her şey yolunda giderse 🙏🏼 mayıs gibi yani 34. Haftamda Florida Tampa’ya gitmeyi planlıyoruz🙏🏼 Araştırmalarımızın ilk kısımlarında totalde 25bin dolar bütçe gerektiğini sanıyorduk ama sonradan rotamızı doktorsuz, ebe ile gerçekleştirilen doğum senaryolarına çevirdik😁 Yani bizdeki sistem gibi düşünmediğinizde her şey farklı oluyor. Şimdiki hesapla yarıyarıya düştü bütçe. Eşim normal doğurmam konusunda benden daha istekli hal böyle olunca😂 Umarım başarabilirim🙏🏼 Normal doğum stresi kadar bir de pasaport geçisi🤦♀️ Bakalım neler olacak🤔
TCTuernekolu Charlotte85 amerika genellikle 10 yıllık turist vizesi veriyor ülkeye girerkende çıkış tarihi 6 ay sonrasına basıyor eğer şüpheli birşey görürse 3 ay yada bilet geri dönüşünüze çıkış tarihi basıyor
Reina Nurce ben çok isterdim ama doğurduktan sonra heves ettim😂 baya varmş böyle yapan aileler. Keşke akıl etseydim gebeyken😒
Charlotte85 TCTuernekolu cok tesekkur ederim, peki sizlerin onerdigi herhangi bir sirket veya eyalet var mi?
TCTuernekolu Charlotte85 ben amerikada green cardlıyım o konuda bir bilgim yok ama Houston ucuz bir eyalet o taraftan araştırabilirsiniz Türk doktorlarda var orada
Charlotte85 Bi de ben kan sulandirici igne kullaniyorm her gun, ordan da temin edebilir miyim, ya da burdan goturs sorun olur mu acaba
Gokgok Nurce merhabalar ben de houston düşünüyorum. Hayat daha ucuz diyorlar. Hangi hastane hangi doktor ve ne kadar para verdiniz acaba?
Narsu Didtas kanada dogum ıcın neler gereklı vıze verıyorlarmı dogum ıcın Merak benımkısı ben kanadada 10 sene yasadım Montrealde sı kanadanın hamgı segeımde dogum yapöayı dusunuyorsunuz