Djjdjxjjxm Stres çok etkiliyo kimsenin ne dediğine bakma cocuk olsun diye giriyorum die dusunmede kendi haline bırak RABBİM hiç beklemediğin anda veriyo hediyesini emanetini🥰ALLAHIM kimsenin kucagini boş bırakmasın🤲
Myworld34 Umutt-24 bu yastığı bu ay deniyim afedersiniz kokulu tuvalet kağıdı kullanıyorduk ben hemen kirlenmesin çarşaf diye peçete koyuyordum girişine hergun de yapınca enfeksiyon kaptım iki haftadır yapamadik
Sevgiinur Lulemom bende kendimi diyete vermiştim zaten düzensizdim 2 ay olmadım görümcem hep rüyasında beni görmüş hamile olarak ümidim yoktu Servisten indim evin yoluNu yarıladım eczanenin önünden geçtim aklıma gelmedi sonra alayım test dedim geri geldiğim yolu çıktım eczane kapanmak üzereydi sağ olsunlar kepengi açtı kızlar ve sen haöilesin dediler tabi ben de umut 0 . Eve gittim hemen yapmadım biraz bekledim tam duşa girerken yapayım dedim yaptığım ve t çizgisi kıpkırmızı öyle böyle derken 7-8 haftalık hamileymişim ve düşün biz o hafta sonu pikniğe gittik ve ben diyette olduğun için deli gibi topun peşinden koşuyordum 🤷♀️Kurban olduğum vermek isteyince öyle bi nasibini de veriyor ki dilerim her kadın tadar bu duyguyu🙏 Şuan 2 aylık olduk yanımda uyuyor meleğim ❤️
Myworld34 Sevgiinur ben de diyete başladım hem diyet yapınca yumurtalıklar da daha iyi çalışıyormuş. Aslında sürekli evdeyim ondan da bu kadar kafama takmış olabilirim
Myworld34 Umutt-24 gittim tek içimlik toz vermişti şuan zaten reglm yeni bitiyor bı sıkıntı görünmüyor soğan kürüne baslicam
Myworld34 Umutt-24 kullanmıyorum şuan günlük ped ve peçeteden olmuştu kokulu olanlardan nasıl bir sarı akıntı ve ağrım vardı çok kötü akıntı oldukça da kaşıntı basıyordu birlikte olamadık doğru düzgün
Damlanurrr Myworld34 ovulasyon testi dene canım instagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orada Ebru abla sana yardımcı olur kuzum zaten testler kendi üretimi her konuda bilgi veriyor istersen bir araştır derim 😊
Asyaasss Myworld34 henuz 1 ay denemıssınuz belki de bısey yapmadan hamıle kalacaksınız 1 sene ye kadar yolu var ☺️🙏 ama öneri olarak şunu dıyeyım bende soğan suyu yaptım ama olmadı bu biraz nasıp ya ovulasyon takibi yapın adetinızın basladığu güdnren 14 gün sayın 14 üncü gün tam yumurtlama günü o gün beraberlil ama 14 üncü günden önce de 3 gün sonrasın da da 3 gün birliktelik olması lazım Kağan kocatepe ovulasyon yazın ordan dinleyin ama mesela 28 gün de 1 oluyorsanız 14 üncü gün 30 günde bir. Adet oluyasınız 16 inci gün yada 26 günde bir oluyorsanız 12 ıncu6 gün tam yumurtlama olıyo dedıgım doktoru dinleyin soğan suyu özellikle enfeksiyonu olanlar. Kisti olanlar cok uyguluyor yada bnm gıbı 1 sene deneyip olmayınca uyguluyolar ama bnde yine tutmadı önemli olan yumurtlama günleri Ha mesela 12ıncu gün yumurtlama var diyelim o zaman da yumurtlamadan 3 gün önce iliskş yumurtlama günü ilişki ve sonrasın daki 3 gün gün ilişki yanı 12 14 16 fark etmıyo 3 gün önce ve sonrası ilişki yöntem bu tam tuttu cunku ben 1 sene sonra hamıle kalamadım herseyı denedim olmadı bu doktoru dinledim ve uyguladım tuttu
Myworld34 Asyaasss şuan adetimin yedinci günü 28 günde bir oluyorum bakalım bu ay bunu denicem soğan suyu yapabilirsem yaparım çünkü ramazan ya nasıl yaparım bilmiyorum geçen ay düşünüyorum da tam da yumurtlama günlerimde olmamış
Oznur_parlakk Myworld34 size ne de ya🤦♀️şu milletin çocuk yok mu deyişleri öldürüyor beni, sanki siz Bakacaksınız, siz yetiştireceksiniz, hele eş tarafın ailesi baskı yapıyorsa kompleks bu, iğreniyorum böyle insanlardan…
Emineuysal22 Oznur_parlakk al benden de o kadar benim eşimin ailesi 4 yıl boyunca başımın etini yediler resmen hamile olmadan önce hamile kaldım doktor ensesi büyük cıktı falan dedi sıvı var dedi down sendromlu olma ihtimali var dedi sıvı alacaklardı istemedim bide yok nasıl bakacaksın down lü çıkarsa dedi o gün bu lafı yüzünden çok ağladım daha var da yazmak yorucu
Oznur_parlakk Myworld34 Allah aşkına daha yeni çocuk çalışmalarınıza başlamışsınız, erkenden bu düşünceni at kenara
Emineuysal22 Myworld34 canım ben duvara bacağımı yukarı yapıyordum öyle hamile kaldım bacaklar yukarda olcak yani