Zyn Ozgeyk07_ bir hafta çok önemli dedi doktor sonraki kontrolünde gelişmiş olur inşallah canım, ama kürtaj derse de çok üzülmemeye çalış psikolojik olarak çok zor ama bedensel olarak çok zor bir şey değil insallah yaşamazsın bunları 😞
Ozgeyk07_ Zyn Zyn bedensel olarak kürtaj gerçekten çok kolay geçti evet kendim düşürsem bunu atlatamayabilirdim
birgaripyolcu Ozgeyk07_ bekle saplıklıksızsa zaten kendisinde düşer canım bende öyle yaptım sonunda kendisi düştü çünkü kürtaj zor
Ozgeyk07_ Eligulu bebeğe dair birşey göremiyorum demesi boş gebeliktir benim anladığım ve duyduğum kadarıyla onu demek istedim. Kalp atışı duymuyorum demekte bebek oluşumu var ama kalbi yok demektir bence
RosaLindax Ozgeyk07_ alttan muayene oldunuz mu acaba? Ben alttan muayene ile 5+6 da kalp atisini duydum cok sukur. Sizde evet baska doktora mutlaka gorunun…
Ozgeyk07_ RosaLindax gebeliğimin ilk muayenesinden beri vajinal ultrasonla muayene oldum gaz problemimden dolayı. Kürtaj oldum malesef kalbp atışını duyamadığımız için 🥺