Seydaa06 Sevgili anneler ben 9+6 yım yüzümde vücudumda çok sivilce çıkıyor, böyle olan var mı? Kullandığınız bir ürün veya bir yöntem var mı kendimi kötü hissediyorum çünkü 😕
Gamze2172 Seydaa06 vala canm bende öyleyim benm sadece göğüs aram sade kırmızı sıvılce ve çok can yakıcı kasıntı var ne yaptıysam boş doktora danıstm krem trosdy krem kulan dedı ama boş bende öyle kaldım
Hatice_ee Seydaa06 benim sirtimda boynumda ve dekolte bolgemde hamilelikten dolayi cok cikti ama herhamgi bir krem kullanmiyorum zarari olur diye gecer illaki takma
e_doga Seydaa06 geçmez ama hafifler .. çünkü ben de yaşıyorum o durumu . İlk başlarda büyük büyük hayatımda hiç çıkarmadığım sivilceler kapladı yüzümü çok iyi ürünler kullandım bana mısın demedi ama hamilelik ilerledikçe sönmeye başladılar şu an doğuma az kaldı sivilcelerim de baya azaldı .. size tavsiyem cildinizi yemiz tutun ve bolca nemlendiricin bu süreçte
e_doga Seydaa06 ha bu arada göğüs ve boyun bölgesi tamamen geçti tek tük kaldı yüzümde de alnım komple geçti yanaklarımda biraz kaldı yani hamilelik ilerledikçe geçiyor emin olun
AnneBebek0 Seydaa06 Benim yüzüm, Sirtim, belim gögüs alti, omuzlarim hep sivilce oldu kasiniyor 🥺 allah yardimcimiz olsun biri bitiyor digeri basliyor hamilelikte
Sinemceeeee Kızlar ben kükürt sabunu kullanıyorum minimum derece de çıkıyor çok ise yaradı deneyin isterseniz eczaneden alıyorum.