hlnrzmra1807_ Merhaba sevgili anneler 2.gebeliğim şuan ilk bebeğimi sütten kesme kararı aldım keseli 2.gün süt birikmesi oldu ve hiç bir şekilde akmıyor nasıl yöntem yapsam bilemedim tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz 🥰
RukiyeBurak2018 hlnrzmra1807_ ben 1 ay once biraktim emzirmeyi sagmadan önce ılik su ile masaj yapiyordum sonra sağıyordum
hlnrzmra1807_ [silindi] tam tersi süt akıyor bıraktığı içinde şişti göğüsler akmadı istediğim kadar ama bugün 4.gün daha iyi oldu 🌸
hlnrzmra1807_ Ozgu_momy ikinci gebeliğim riskli geçiyor birde kızım epeyce iştahsız anne sütünün verimi de pek kalmadı ilaçlar dan pek ememiyordu sadece tiryakilik vardı bıraktırma kararı aldım ☺️ Ozgu_momy
Gunesss Islak havlu koyun goguslerinize ısındıkça yıkayın tekrar koyun ağrınızı çekiyor daha kolay rahatlatıyor ben iki gün yaptım geçti hemen
RukiyeBurak2018 hlnrzmra1807_tamamen kesildi ama bazen sıktırınca bir damla kadar sarimsi bisey cikiyor sut sanirsam
Beyzan RukiyeBurak2018 ben emzirmeyi bırakalı 4 ay olacak belki daha fazla. Ama sarı su hala sıkınca geliyor özelikle sıkmıyorum ama ucu kabuk bağlamış mesela kabuğu kaldırınca su gibi akıyor. Zaten 7 aylık hamileyim muhtemelen yeni bebek için süt salgılanmaya başlamış oldu
hlnrzmra1807_ RukiyeBurak2018 hemen gitmiyor sanırım ikinci bebeğe de hazırlık yapıyor süt demek ki 😅
Beyzan RukiyeBurak2018 bence tahminimce eski sütlerimiz direk kolostrum oldu bizim tek duam inşallah ikinci bebeklerimizi de böyle emziririz ben ilk oğlumu 20 ay hiç mama olmadan emzirdim. Ama nedense bunda korkuyorum sütüm gelmezse diye
hlnrzmra1807_ Beyzan ahh o endişeler… olacak inşAllah diyelim bir anne olarak en büyük duamız bu 🤲🏻❤️