Beyazmelekkk Kızlar şok a gelecek iki üründe acaba hangisi kullanışlı kullananlar varsa önerinizi bekliyorum ona göre alicam evimde sadece Vileda var çünkü
lentil Beyazmelekkk tablet mop ne bilmiyorum ama sprey mop aşırı kolaylık. Yatak altına koltuk altına heryere giriyor ve çok çok rahat
Serappp14 Beyazmelekkk sprey mop kesınlkkle tablet mopta kullandım hıc begenmedm zor geldı ama sprey mop cok pratık 100 mt evım bana yetıyor suyuda bezide
Burcuckmk Beyazmelekkk sprey mop var bende asla tozlu yerler icin uygun değil tam toplanıyor tozu ama her gun silip süpüren biri icin kullanilabilir bisey ben memnun kalmadim fazla
Syma-ma Beyazmelekkk sprey mop hiç hijyenik değil kir etrafa yayılıyor ama temizlenmiyor. Bezi yıkamadan su sıkıp yerleri siliyorsun , diğerlerinde her defasında yıkanıyor bez ve su kirlenince değiştiriliyor. Kolaylığa değil hijyene bakmalı.
Beyazmelekkk busra2021 içindeki su haznesi hemen bitiyor mu canım yani sürekli sıkıp fis fis halı az mı su püskürtüyor ?
busra2021 Beyazmelekkk ben oraya yarı yüzey temizleyici yarı su koyuyorum. Silmeye başlarken bezi ıslatıp sıkıp öyle takıyorum arada fisfis yapıyorum. Zaten kirlendigini düşündüğümde çıkartıp yıkayıp tekrar takıyorum.
Beyazmelekkk Serappp14 hangi marka canım ? Sürekli fiS fis halinda sıkmasi zor mu oluyor diye düşündüm de