Ozge2805 Cangulsen Kayseri Acıbadem standart doğum paketi 7 bin TL daha ödemedim indirim olurmu bilemiyorum ama ödeyeceğim 🙄
Fatos007 Cangulsen Evet fazla ama en uygun hastane zaten 3500 TL ve tıklım tıklım. Açıkcası sakinliği için tercih ettim hastaneyi.
Esmayy388 Ozge2805 hangi doktor canım bende oraya gidiyorum kaç haftalık bebiş bide spinal ya da epıdural olunca değişiyor fiyatlar demişti bi arkadaş
katipannee Şimdi bir şey soracağım doktorumuz normal olursa 3500₺ olur dedi hastaneye yatıştan çıkışa kadar sadece okadar para vereceğiz dimi ekstra ücret ödenecek mi kaldığımız akşam kadar yada yapılan işlemler için filan
Morvy katipannee sanmıyorum genelde korona testine varana kadar yatışında dahil içinde oluyor bizdede aynı fiyat bunlar içinde normal doğumda. Ama doğum gece olursa bizden + 500 tl
Yf12 Cangulsen benim gittiğim hastane 2000bindi sezaryan yeni yıl zammıyla tahminen 2. 500 olmuştur oda parası içinde yani
Tlybilgic24 Cangulsen daha doğum yapmadım Allah kısmet ederse 2 ay sonra olacak SSK lı özelde normal 1950 dedi bugün aldım fiyatları epidural istenirse +850 tl ekleniyormuş
Melike Cangulsen Ankara koru hastanesine gidiyorum doğum paketi aldık 7500 tl. Ekimde doğurucam inşallah rabbim nasip ederse 🤲🏻
Nur2212 Melike merhaba bende koruya gitmek istiyorum 7 haftalık gebeyim hangi paketi aldınız acaba bana 8000 tl diye söylendi ve hangi doktora gidiyorsunuz, memnun musunuz ☺️