Anneler merhaba geç oldu ama anca kendimi toparlaya bildim sonunda bende hikayemi yazıyorum çok şükür 🙏🏻
2 nisan da 39.haftamda doktor kontrolüm vardı açıklığım 4 cm olmuş ama sancım hiç yoktu epidural almak istediğim için açıklığı kaçırmamak adına saat sabah 09:35 de yatışım yapıldı hemen suni sancı verildi ebelerim sürekli alttan kontrolüm yapıyolardı epiduralin iğnesi takıldı belime ama ilacı hemen vermediler bebeğin başı aşağıya baskı uygulamaya başlayınca vericez dediler o sırada sancılarım sıklaşmaya başladı ama dayanılmıcak gibi değildi 6-7 cm açıklığım vardı sancılarda çok artınca ilacı verdiler ama bu seferde bebeğimin kalp atışları sıkıntıya girmeye başladı beni oksijen tüpü takarak sakinleştirdiler o sırada bebekte düzelmeye başladı tam ilacında etkisiyle uyuyacaktım ki ebe dur bir son kez muane ediyim dedi sonra bana sakın ıkınma dedi beni hemen kaldırdılar çatala götürmek için bende ilacın etkisiyle birşey hissetmediğim için sakin olun ben iyiyim diyorum meğer doğuruyormuşum 😂 çatala çıktım gözlerimi kapattım taş çatlasın 3 kere kuvvetli ıkındım bir kere de ebe karnıma bastırdı gözlerimi bir açtım ki yavrum kucağımda saat 12:25 çok şükür acı çekmedim bile diyebiliceğim bir doğum oldu ama doğumdan sonra tansiyonum 15 e çıktı doğumhaneyi hep kustum ama 3 tane dil altından sonra kendime geldim dikişlerim atılırken doktorla sohbet ediyodum siz gerçekten imkanı olan varsa kesinlikle epidural olsun herhangi bir bel ağrısı sıkıntısı da yaşamadım allah herkese bir nefeste yavrusuna kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻❤️