Allah aşkına tecrübeleriniz söyleyin tamamda yok sakın sezeryan olma toparlanamazsın falan ne demek ya. Bak şimdi güzel kardeşim. İlk doğumumu 42 hafta suni ile normal yaptım.suni olmasına rağmen aşırı güzel bir doğumdu. Çabuk toparlandım evet amaaaaa dikişlerimden 15 gün oturamadım yan oturdum. Başka sıkıntım olmadı. Yalnız rahmim 2 senede anca toparladı. Ve afedersin ilişki sırasında genişlemeden ötürü 2 sene sıkıntı çektim. Yani anlayacağın iyi yönüde var kötü yönüde. Gelelim sezeryana. O kadar çok yakınım sezeyan olduki çoğunluk memnun. Sadece 1 yengem ilk sezeryanından memnun değil oda tam uyuduğu için ikincisinde daha rahattı mesela. Ama evet sonuçta kesiliyorsun ameliyat illaki acır. Yani ikisininde kolay ve zor yanları var. Seçimine gelince. Bebek değil bence senin ne istediğin önemli. Ben ilkinde çok rahat normal doğurdum. 37 deyim şuan yarın doktordan sezeryan isticem. Sebebide psikolojik olarak çökmüş olmam dayanamıyorum artık. Hamilelikte bazı sıkıntılar yaşadım ve ruhsal olarak artık hamileliği kaldıramıyorum. Ama kendimi iyi hissetsem normal yapardım. Sezeryana asla öcü gözüyle bakma bakanlara kulak asma