Menfiye_01 Bir sey sormak istiyorum normal dogum yapan annelere. Ben 30 haftalık gebeyım cınsel ılıskı de zorlanıyorum canım yanıyor bu dogumu etkiler mi yanı boyle olup catır catır normal dogum yapan varmı aranızda?
suscarparimm Menfiye_01 Neden etkilesin ki doğumu gebe kalmadan öncede mi canınız yanıyordu zorlanıyordunuz ?
haticeD08 Menfiye_01 Çok çatır çatır sayılmasa da açılma hızım ve doğumum güzel oldu ve hamilelik sürecinde sizin gibiydim. Hatta sonrasında 5 ay korktum olmadı. Toplamda en fazla 6 saat sancı çektim ve 6 saatin sonunda 4 dikişle kurtardım😊Sadece o olay değil doğumu kolaylaştıran aslında bence😊
Gull_94 Menfiye_01 ılk hamılelegımde ılıskı yasamadım nerdeyse son 4 ay hıc olmadı 9 ayda da toplam ıkı kez olmstu ama normal dogum yapmıstım
Menfiye_01 BurcuGorkem aslında ısrarla olmuyor haftada bir defa doktoruma sordum herhangıbır sey yok dedı enfeksıyon var acaba ondan olabılırmı bılmıyorum
Berramm00 Eger erken doğum riski yoksa iliskiyi uzmanlar tavsiye ediyor doğuma çok fayda veriyormuş yani bi zararı yom daha cok faydası var😅