Evet hanımlar nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum bebeğimi 2 yıl bekledim tam tüp bebeğe karar vermiştik ki o ay hamile olduğumu öğrendim
hamileliğim bulantılar , kanamalar, kaburga ve sırt ağrıları derken 37.haftaya geldik şükür dedim ancak o hafta covite yakalandığımı öğrendim ve hastaneye kontrole gittiğimde tedavi için yatırıldım(hiç beklemiyordum bebeğe bakar geri gönderirler diyordum )hastaneye yatırılışımın 3. Gününde nefes alımlarımda sorun oluştu hava verdiler serumlar taktılar ve bebeği nst bağladılar ama benim küçük dev adamımın hareketleri yoktu sabaha kadar serumlar ,havalar,nstler ne yapıldı ise yok benim miniğimde tık yok sabah gözümü açtım acil sezeryan dediler ben şok çünkü hayalim hep normal doğum yapmaktı kendimi psikolojik olarak öyle hazırladım ama nasip işte sedye üzerinde iken eşime haber verebildim doğuma alınıyorum diye
covid ciğerlerime indiğinden dolayı genel anestezi yapılamadı bebek hareket etmediği içinde bebeğin normal doğumu kaldıramayacağını söylediler spinal anestezi ile doğumum gerçekleşti bebeği kapıdan çıkarken ısrarım üzerine şöyle bir gösterdiler o kadar
sonda takılırken ve çıkarılırken hiç acımadı
Spinal için yaptıkları iğneyi hissetmedim bile
ilk ayağa kalkış benim için hüsran kalkamadım bile geri yatırdılar 3.denemede ayağa kalkabildim
bebeğimde şükürler olsun ki hiçbir sorun yoktu onu taburcu ettiler iki gün sonrada beni taburcu ettiler
bebeğimi hala göremedim annem bakıyor sütümü sağıp dökmek zorunda kalıyorum bana dua edin iyileşeyim ve bebeğime kavuşabileyim
kızlar siz neyi nasıl planlarsanız planlayın herşey Yüce Allahın istediği gibi oluyor
doğumumu özel hastanede planladım ve özel poliçe yaptırdım ama devlet hastanesinde doğum yaptım (hemde daha öncesinden kötü tecrübem olduğu için bu hastaneye adımımı bir daha atmam dediğim hastanede oldu)
Beni yanlış anlamayın nasıl doğursak doğuralım o acıyı hissediyoruz ama hep sezeryandan korktum ve normal doğum istedim ama olmadı
Doğum hikayem benim için kötü geçti inşaallah kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz psikolojik olarak çöktüm resmen, hergün ağlıyorum
Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
herşey sizlerin planladığınız gibi olur inşaallah