Dilara55 Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim şükür ki herşeyimiz normal gidiyor 🙏 cd verdiler bana iş yerine gelince baktım boş duruyor içi gidip söyledim onlarda şaşırdı tekrardan yükleme yaptılar başka bir cdye orda gördüm denedik açtılar fakat eve geldiğimde tekrardan boş cd diyor 🤔 bu cdyi ben nasıl açıcam?
Onurunannesi Dilara55 nerde verdiniz acaba benimde detaylı zamanım fakat izmire yabancı olduğumdan arayış yapıyorum belki siz izmirsinizdir şansıma 🤔🤗
Sezen07 Dilara55 pc lerde olabiliyor bir internette kafe bilgisayarcı vs gidip orda flash dickse attirabilirsin eğer onlar da da açmazsa rica edip tekrar attirirsin
GlUysal Onurunannesi ben Alsancak’taki irenbe ozel kliniğe gittim Dr Barış Büke çok memnun kaldım tavsıye ederim
Dilara55 Sezen07 cd baya boş görünüyor olmadı yarın tekrar giderim de flaşa artık isticem yüzsüzlükte sınır tanımayan ben 😁
Onurunannesi Dilara55 isteme isteme bi tane bulamadım yer ya çok pahalı yada sıra yok çok kötü durum malesef ki 😑 şanslısınız ne guzelll
Liyaninannesi Dilara55 internete .avi dosyasini mp4 dosyasina cevirme diye yazinca cikiyor. Mp4 e cevrilmesi gerekiyor. Bende oyle cozum bulmustum. Cd acilmiyordu. Simdi normal video olarak izleyebiliyorum😊
Dilara55 Liyaninannesi ama cd tamamen boş görünüyor yani taktığım zaman diyor ki bu cd yi flaşh olarak mı yoksa dvd olarak mı kullanmak istersiniz 😒
Liyaninannesi Dilara55 pcde destekleyen program olmadigi icin bos gozukuyor. Vlc player diye bir program var onu bi indirmeyi deneseniz?