Etk Kızlar göğüslerim küçük 26+4 hamileyim ama hiç bir büyüme belirtisi yok son 2 ayda mı büyüyor tecrübesi olan bilgisi olan paylaşabilir mi ?
[silindi] Etk Benimki baştan daha büyümeye başladı halada büyüyo 7 aylığız şuan ama kimisininki doğumdan sonra büyüyo bebek emince büyür merak etme
miraykumru Ben 27.haftaya giriyorum ve inanılmaz büyüdü,sütle büyüklüğün ilgisi olmadığını biliyorum,tamamen bünyeyle alakalı🙏🏼
Sedef88 angel123 sizin ki kız mı erkek mi cnsiyetiniz belli oldumu ben de 11 haftalık hamileyim göğüslerim acayip büyüdü ve ağrı var kızlarımda hemen geçmişti ilk haftalarda ve büyümemişti bu kadar cindiyeuile alakalı olabilirmi acaba
Mlk8 Etk 20 haftada neredeyse 1 bedenden fazla büyüdü benim.ilk gebelikte de 70 den 95 bedene çıkmıştım bunda da öyle olcak galiba🤦♀️allahtan dogumdan sonra normale dönmüştü
angel123 Sedef88 12. Haftamdayım ben de 15. Haftada belli olacak cinsiyeti ama ben sanmıyorum korkutmayın beni kız olsun istiyorum da 😁
Morvy Etk bana sorarsan çok büyümemesi daha iyi 20. Haftaya yaklaştık bazılarının bu haftalarda bile 1-2 beden büyüdüğünü duyuyorum hatta çatlyanlar bile olmuş benimkiler çok hafif büyüdü ama memnunum çünkü nekadar çok büyürse ilerde okadar çok sarkar☺️
Betl Etk Canım içini rahatlatayim senin benim 75 beden takıyorum oda bedenden içi boş kalıyor doğumda emzirme döneminde hep aynıydı ama maşallah kızım 3 saat emmesin tişört kazak sırılsıklam olurdu ped falan fayda etmezdi çip çip akardı hep küçük olsun boşver süt olsun Allah’ın izniyle yeter
birtriptanesi Etk Benim 3. ayda büyümeye ve çatlamaya başladı siz çok şanslısınız. Benimkiler yaratık gibi şu an valla kırmızı damarlı yüzüne bakılacağı yok eşim asla sıkıntı etmez böyle şeyleri ama ben gösteremiyorum çok utanıyorum. Sizinki gibi olmasını isterdim.
birtriptanesi Etk inan küçük olması büyük ve sarkık olmasından iyi. Benim bi anda büyüdü hala da büyümeye devam ediyor 80 di eskiden şu an 95 e geçtim ve daha 3 ayım var doğumuma. Sütyen takmayınca sarkıyor takınca da terletiyor sıkıyor bi de doğumdan sonra sönmüş balon gibi olacak o daha beter. Seninki çok büyümezse doğum sonrası da hızlı toparlar sarkma olmaz işte ne güzel.