HMEC Arkadaşlar niğde devlet hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz. Özele gittim ama doğumu niğde de yaptırmıyorlarmış devlette birini arıyorum çok acil
Omrmrv saziye51 HMEC bir iki kez Kaddafi beye gittim murat ozdile gittiğimiz için kontrollere devlete gidince çok değişik oluyor ilgi alaka yok yüzüne bile bakmıyorlar Şeyma hanım denedim bir kez de o daha ilgiliydi
saziye51 HMEC duydum ama h memnun değiller bende bi kere kontrole gittim bende memnun değilim çok ilgisiz 🤭
saziye51 HMEC ben Murat özdile gidiyordum ama Niğde’de doğum yaptırmadığı için devlette Kaddafi beye gidiyorum şuan
HMEC saziye51 su an ben de murat beye gidiyorum ama dediğiniz gibi hem sadece sezeryan yaptırdığı için hem de niğde de doğum yaptırmadığı için devletten doktor araştırıyorum.
tazeanne00-46 Zeynep51_ devlet hastanesinde acil doğum durumunda , nöbetçi doktor kim ise o doğum yaptırıyor.
HMEC Omrmrv Acaba siz de şükran hanımı ya da esra hanımı mı deneseniz Kaddafi bey çok konusan biri değilmiş diye duymuştum belkş ondan ilgisiz gelmiştir
Omrmrv HMEC olabilir alıştığımız için murat beye keşke Niğde de de doğum yaptirsa çok istiyorum ama nasip 🤷🏼♀️