GamzeBaz Kızlar bana ve bebek isteyen herkes için Hamile anneler Bir Ayetel Kürsi okur mu 😢🤲 ismim Gamze Baz Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlat versin inşallah isteyen herkese
Bade1414 GamzeBaz Rabbım en hayırlı en dogru zamanda sana ve isteyen herkese nasip etsin inş canım. Dua edeceğim inş
Dilara0638 GamzeBaz bende okudum canım Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin bende çok bekledim şükür kavuştum inşallah sağ salim de kucağımıza alırız darısı sana ve isteyen herkese olsun🤲🏻
Nesli23 GamzeBaz okudum bende.tavsiyem sık sık Meryem süresi okumanız etrafınızda herkese sizin için okumasını söyleyin.
mucizebebek03 GamzeBaz 41 hurmaya ayrı ayrı meryem suresi okuyun yada okutun sonra o hurmaları yiyin inşALLAH kucaginiz dolar
mucizebebek03 GamzeBaz umudunuzu kaybetmeyin mucize diye bir şey var bu hayatta 😌benim ablam 11 yıl çocuk hasreti çekti tüp bebek yaptı tutmadı kurban olduğum ALLAH normal olarak bi cocuk verdi ona hemde tedavisiz ilaçsız ablamın en ümitsiz anında şu an ikinciye hamile oda ilaçsız 🤗
Ceren11 Okudum🤲🏻 Bu güzel Ramazan ayının ilk gecesi yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin sizede yaşatsın inşaAllah bu duyguları kimsenin kucağı boş kalmasın🤲🏻
Morsever GamzeBaz okudum canm bende. Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah size ve tüm ısteyenlere ❤️