Mercimek2021 @Asafimmm @bburcuky ilk hamileliğimiz ne güzel birbirimize destek oluruz çok iyi oldu bu ♥️
Mercimek2021 Asafimmm senle benim aram az @bburcuky bizden önden gidiyo 😂 ben bugün tarama testime gittim o kadar büyümüş ki hala şaşkınlıgımı atamadım üstümden 🙊
Mercimek2021 Asafimmm arkadaş olduk fenamı 😂 bi ortak noktası söyliyim mi benimde eşim asker uzakta ben kayınvalidemlerle beraber yaşıyorım aslında bizde tayinciyiz 🙊😂
Ftma_645_ogur Manisa Turgutlu selam arkaslar 35 haftalık hamileyim devlet hastanesi dağın yaptiriyormu biliyor msn
Mercimek2021 Ftma_645_ogur evet yaptırıyo manisa şehir hastanesinde bugün benim doktorum dogumdan çıktı geldi mesela odasına
Ftma_645_ogur Mercimek2021 Turgutlu hastanesi yaptırmıyor Manisa şehir Hastanesi’ne sevk ediyor diye duydum
Mercimek2021 Ftma_645_ogur ikili tarama testi 3 aylığım çünkü o yüzden oluyo doktorumda Mustafa cihan baysal çokta memnunum
Burcunuslu_ Ftma_645_ogur tarama testi için herhangi hastaneye değil gebeliğimin başlangıcından beri gittiğim doktoruma gittim Özgür Atlıya çok memnunum doktorumdan .
Mercimek2021 Asafimmm eveet buralıydım eşimde burası dogma büyüme buralıyız biz o yüzden diyorum ya yerlisiyim diye bi tek eşim uzakta işte onu bekliyorum 🙏 rabbim herkesi saglıkla sevdiklerine kavuştursun tek duam 🙏 tabi bebişlerimizede 🙏
Gulsen_Ozmen Selam. Ben de Manisa merkezdeyim.Özele de gittim şimdi devlete gittim bi kaç sefer şehir hastanesine. Murat Özşahin e. Memnun kaldım bakalım