bburcuky Mercimek2021 Kaç yaşındasın canım ilk gebeliğim birde benim bakalım neler bekliyor bizi şuan 31+5′iz🤰🏼🤗
Mercimek2021 bburcuky 24 yaşındayım kuzum biz size göre küçüğüz benimde ilk gebeliğim 12+4 üm şuan 🙊🐥
elmira4142 Merhabaalaaar bende manisadayım ve yeni geldim sayılır daha bir yıl olmadı eşimin işinden dolayı. Bizimde onuncu haftamız bitmek üzere inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙆🏼♀️🙆🏼♀️🙆🏼♀️
bburcuky elmira4142 Bende eşimin işinden dolayı geldim,aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 💓💓
bburcuky Mercimek2021 Bende 27 yaşındayım canım bişey yokmuş aramızda.🥰 Sen yerlisi olarak buranın herşeyi daha iyi bilirsin seni almamak olur mu hiç görüşmeye🥰🥰😍 dimiii Asafimmm 🌺
melisssas Bebegim45 merhaba Emrah beyden memnunmusunuz nasıl davranışları Harun Levent’e gıdıyorum hıc memnun degılım
bburcuky gulsen1234 İnşallah tanışırız tabi ne çok yalnız olan varmış bende tek benim zannediyordum 😍🤦🏼♀️
Ookosdas bburcuky konuya bağımsız bi İzmitli olarak Manisa görünce dayanamadım 🥲 ahiretliğim merkez efendi hastanesinin karşı yolunda oturuyor beni biraz duygulandırdınız😌
Asafimmm bburcuky ya cok yakınız ozaman canım bim var ya ilerde itfaiyenin karsısı bende orda oturuyorum
Mercimek2021 Asafimmm bak siz dipdibe bile diyebilirsiniz mesela benim size uzaklıgımda 25 dk yürüyerek 🐥