E12345 Merhaba arkadaşlar 34+3 haftalık hamileyim.Bebiş hala dönmemiş birde suyu az dedi doktor. Ciğer geliştirici iğne vuruldum. Benim gibi olan var mı? Ve suyu az olanlar hep erken mi doğum yapıyor. yorumlarınızı bekliyorum
058elf E12345 canım bana da 30. haftadan beri suyumun az olduğunu normalin altında olduğunu söylediler şükür bi sıkıntım olmadı 37 oldum inşallah sende bende hayırlısyla vaktinde doğum yaparz 🤲🏻
Pelin24 E12345 🥕 havuç suyu için İbrahim Saraçoğlu YouTube‘ta bi videosunda bebeğin su az ise içilmesini söylüyo izleyin o videoyu
emineveminigi E12345 Bol bol su ve havuç suyu iç mükemmel işe yarıyor b nimde su azlığı sıkıntım vardı hep inişli çıkışlı ilerledim cok Şükür 36 haftayim suan
Mne_Serra E12345 hic bir sorun yokken bugun suyumun az oldugunu öğrendim Perşembe sezeryanla doğum yapıcam 38+3 suan ben kontrollerimi hic aksatmadım iyiki erken farkettı doktor sizde daha sıkı takip ettirin Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah.
BaharBA 058elf banda ole dedi doktr acaba korkmalimiyim 3litr su ic dedi 27 haftliqim ama.biraz suyun azalms.dedin dewam edermi.azalmasi.acaba
omrfrk Pelin24 merhaba , bende de su azlığı varda havuç suyu içmek yerine havucu bütün olarak yesek olmuyor mu , suyu midem almıyor
058elf BaharBA korkma canım inşallah deveci armudu havuç suyu tüket tabi bolca su Allah ın izniyle bi şey olmaz 🧡
058elf BaharBA nedenini söylemedi normalde 36 dan sonra azalması beklenir senin biraz erken başlamış demişti işte bende havuç armut su tükettim yükselmedi ama yetiyomuş şimdilik geçen hafta az ama yeterli dedi bu hafta yine randevum var bakıym ne diyecek doktor
058elf BaharBA haftan erken belki çoğalma olabilir canım benim 30 da bu saatten sonra çoğalma olsa da az olur demişti doktor, neyse ki tamamen azalma durumu olmadı inşallah sağlıkla vaktinde alalım 🤲🏻
Sevinc24 Mne_Serra bana da ilk hamileliğimde öyle dediler ve sezeryan oldum meğer son haftalarda azalırmış perinatolog söylemişti sınırdaysa riskli değilse normal doğumu bekleyin derim veya birkaç doktora daha gidin benim tecrübesizliğime geldi hemen inanmıştım
Oznur-45 E12345 hiç canını sıkma benimde kızımın suyu azdı hep. kontrole diye gidip 34. Haftada doğum yapmıştım. Ama o kadar güçlü oluyorlar ki şuan 7 yaşında ve öyle sağlıklı öyle neşeli ki
Pelin24 omrfrk bebeklerimiz için mecbur içmek zorunda oluyoruz bende direk suyun kendisinden tiksindim ama karnımdaki o meleği düşündükçe zorluyorum kendimi sizde deneyin başaracaksınız💫💞💞
lifeofmybaby E12345 havuç ve armut yemek çok iyi geliyormuş. Bir tanıdıgım anlattı aynı problem onda da olmuş bolca havuç yemiş ve düzelmiş hatta doktor artık sakın yeme demiş bi deneyin isterseniz