prensesannesiiiii minikkurabiyelerinannesi bende tuttum çok iyi geçti çok şükür bende fazla zorlamıcam ınsallah güZel geçer😇
Mumeray Berra71 aynen bnde son saatte zorlandım. Ama doktorum bugün tutma dedi kafam karıştı napayım bilemedim.
Berra71 Mumeray ya neden ki aslında banda söylediler doktoruna danış öyle tut diye ama ben yemek yiyemiyorm rahatsız olduğum için tuttum.
pamuk_anne Happymother3 hiç alakası yok, yani haftası önemlidir elbette ama doktor bile izin verdiyse böyle bisey olamaz ki gel de anlat insanlara. Yani ben tüm hamileliğini istifra ederek geçiren insan tanıyorum onlar napsin o zaman değil mi ama 😊
ozgevera Esra50 aynen bulantı olmasa kesin tutulur. Cok sükür sıkıntı yaratacak sağlık durumu yok şimdilik ama ah o bulantılar🥲
Esra50 ozgevera Bulantılarım dışında çok şükür benimde bişeyim yok canım da işte bulantılar hayatımı mahvetti 😔
ozgevera Umfa aynen öyle cok haklısın. Rabbim tutanın kabul etsin. Can taşıyoruz sağlkk problemimiz olabilir. Rabbim de böyle güzel bi kolaylık nasip etmiş çok şükür inşallah kaza yapar öderiz ❤️
burcu_burcu Happymother3 Happymother3 bunu doktorunuz ve sizden iyi kimse bilemez. 29 haftalık olduk bizde kendimi iyi hissettiğim için tuttum bende ama iftar sahur arası almam gereken her türlü besin ve sıvıyı aldım ki doktorumun görüşü de bu yönde. İçinşz rahat edecekse deneyin bozsanız bile günahı yok
Happymother3 burcu_burcu bende 30 haftanın ıcındeyım benımde doktorum aynı goruste smdılıkmıdare edıyorumm 🥰
Feride21 Bebis1 ben tutmuyorum valla kusmam çok oluyor doktorum tavsiye etmedi zaten sen denedin mi denediysen nasıl geçti
Bebis1 Feride21 ilk gün denedim başım ağrıdı s biraz çok rahatsız olmadım açıkçası ama bugün tutmadım başım tekrar ağrır diye çünkü migrenim var ve ilaç alamıyoruz malum