Mrthtc Arkadaslar allahin izniyle gebelikte bir sorun yoksa sezeryan dogum kacinci haftada gerceklesir hersey yolundaysa
Arya92 Mrthtc 38.haftayi doldurunca demişti doktorum.ama ben normal bekliyorum 39u bile doldurduk.39+4 gelesi yok💕
SineMirayAksoyeri 39. Haftadan sonra yapılması gerekir doktor danışır ama 41 beklersen tüm gelişimi tamamlaryıp çıkmış olur
SineMirayAksoyeri Mrthtc yok doktorun o zaman da alacağını sanmam en az 38-39 hafta beklemen lazım 😉 acelen mi var 🤣🤣🤣
Mrthtc Him önceden derlerde 8 bucuk aylik yapiyorlardi degismis simdi cnku 8 aylik 32 haftalik oluyor 8 bucuk 34 hafta oluyor dogru demi
Mrthtc EVET KIZLAR MERAKINIZI GIDEREYIM 7 yildan sonra ilk gebeligim bu duygu cok farkli sabirli degilim birz allah affetsin kul nankor mrk ediyorum nsl bisy oluck cigerim evlat nsl bir sevgi ne bilim iste rabbim olmayanlarin hepsine yasatsin aminnm elimde olsa hmn bugun dogurum tobe tobe 😂32 hftadayim
SineMirayAksoyeri Mrthtc 🤣🤣🤣🤣 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama sağlıklı olmasını istiyorsan sabredeceksin 🤣
Findikurdu Mrb, bende mecburi sezaryan olacagim, 38+6 da alcak doktorum, ve yarin sabah doguma gidiyorum 🙈😍
Hande2017 Herşey normal ve yolunda 38+5 haftalıkken 28 Haziran Allah nasip ederse sezeryan tarihim🙏🏽Herkese sağlıklı hayırlı doğumlar🙏🏽