citlenbigim2212 Kızçeler bu cumartesi günkü ultrason fotoğrafımız pamuğumla 7+1 di ben pek bişey anlayamdım balı gövdesi belli değil nornal mi ilk gebeliğim ve çok heyecanlıyım 😊
Hafise citlenbigim2212 böyle olması cok normal ilerde vücut şeklini alınca normale dönecek zaten saha susam kadara falan minnacık
kucuktosbik27 citlenbigim2212 9. Haftada bir bebişi andırıyor genelde ama insan formunda olması için birkaç haftadaha beklemeniz lazım☺️
citlenbigim2212 Hafise benim anlamadığım işaretli yer ne o işaretli yerin dibindeki yuvarlak ne oluyor
uykusuz1parol citlenbigim2212 İşaretli yer dedikleri gibi baş popo mesafesi olarak geçiyor diğer yuvarlak olanda yolk kesesi diye geciyor belli bi haftaya kadar dolaşim burdan sağlanir sonradan eşi oluşur
Hafise citlenbigim2212 sadece tahminde bulunuyolar 😁 şansa kalmış kimse kesin net yapamıyo maalesef 😁
Mom0891 citlenbigim2212 7. haftada bebişin baş-popo mesafesi (CRL) 6 mm den 11 mm’ye büyür❤️Bende 7+0 haftadayım ilk kontrolüm 5. Haftamdaydı kesemi görmüştüm yarında inşallah bebeğimi ve kalp atısını duyucam❤️
citlenbigim2212 Aysenurctn32 benim karından tikim olduğu için alttan muane ile çekildi fotoğrafımız 😊
Mavisim93 Kızlar bana da yorum yapar mısınız ya 10+4 de çekilmişti ultrason şuan 12+1iz cumartesi tarama testine gideceğiz resim nasıl yüklenir onu bulamadım ama