Mom0891 Eamanurakz ben prima premium care ile baslıcam canım yakınlarımdan duydugum kadarıyla pişik yapmıyormuş
Susamtanem2 Eamanurakz Hem uygun hem içeriği temiz kızımda memnun kaldık minies kullandık hep her bez her bebeğe iyi gelmiyor dene yanil yapa yapa öğreneceksiniz o yüzden stok yapmamakta fayda var bez olmasa da alt temizliğinde temizleme pamuğu ve su kullanmanizi öneririm
Mom0891 Eamanurakz ben ebe arkadasjma sordum onu önerdi hiç pişik yaptığını duymadım hastalarımdan dedi ama hafif sızdırma oluyor dedi duruma göre önce prima sonra sleepy denicm
Mom0891 Eamanurakz https://www.yasemin.com/foto-galeri/45889-en-iyi-10-bebek-bezi-markasi Buradakiler fikir olur belki canım her bezi açıklamışlar
mrv_b Molfix aldım bakalım sorun çıkmazsa bundan devam ederiz yoksa seçenekleri deneyecez. Baby turco da iyi diyorlar
Serifeyalcin İlk çocuğumda sleepy ile başladım pişik yapmıştı sonra prima aktif kullandım hiç sorun yaşamadım ☺️ Biraz bebek büyüyünce sleepy geri döndüm su an hiç bir sorunumuz yok şükür ikinci bebeğime de prima kullanacağım 😄
2prensin_annesi ilk oglum da once prima sora molfix kullanmistim simdi Molfixle başlamayı düşünüyorum bende