Hanifearin Arkadaşlar mrb herkese sizlere bi sorum olacak ben 8haftalik hamileyim sizce oruç tutmalimiyim protestan ve kan sulandırıcı igne yapiyorum sizce tutmalimiyim benim gibi olan arkadaşlar yorum yaparsanız çok sevinirim 🥰🥰
papatyaanneee Hanifearin Bende çok tutmak istiyorum çok kararsızdım iftarın sahurun tadına varmak istiyordum. 17. Haftamdayım ama pek önerilmiyor bebeği uzun süre susuz bırakmak doğru olur mı bilmiyorum 🤷♀️
Esenburhan123 Hanifearin ben 8 haftalık tuttum ama şuan 12 haftalığım mide bulantı ve kusmam var tutamayacağım 8 haftalık bebek annenin yediklerinden beslenmiyor yani bebekte kilo durumu olmadığı için ben tutmuştum
biranne_1 Hanifearin bende 8+5 im tutmayı düşünüyorum biraz kötüyüm ama denicem yine de oğlum da tutmuştum çok şükür bir sorun olmadı 🤲
metehaninannesiii Hanifearin şuan bebek büyüme aşamasında bundan dolayı önermiyorlar yani günah değil kuran da yaziyir emziren ve hamile kadınlara tutmazsa bi sakınca yok ama ilerde tutman lazım çünkü o borcun
Beyzali Hanifearin Bende igne ve ilac kullanyrm ve bebek gelisimi 5gunde geriden geliyr o yüzden tutamycm malesef
happypregnant29 Hanifearin bence böyle bir konuyu siz gibi deneyimsiz olan insanlara sormak yerine bu işin ehli kişilere sormalısınız yani doktora. Kim burda tut deyip vebal alabilir yada tutma diyebilir. Doktorunuza sorun tut derse ve sizde kendinize güveniyorsanız tutun
MervSezer Ben hem covidim hem progestan kullanıyorum. Bu gün doktorumu arayıp sorma durumunda da değildim. Çok rahatsızdım gözümü bile açamadım. Ne yapsam bilemiyorum valla.